Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Увереност" - страница 4
Увереността е наистина толкова дълбока, че е способна да даде семейство и приятели и не е важно, красива ли си, важно е каква си.
Пенелопе Крус
Щастието е увереност в това, че ти си на верен път.
Хорхе Букай
Двама човека са равни, абсолютно равни, само тогава когато имат еднакво количество увереност.
Артър Голдън
От успеха в неблагоприятна обстановка се ражда увереност.
Джаки Колинс
Едно от най-забележителните неща, които откриваме за детето под 7-8 години, е неговата изключителна увереност по всички теми.
Жан Пиаже
Всяка малка положителна промяна, която направим в себе си, ни връща увереността в бъдещето.
Алис Уокър
Увереността в себе си - това понякога е голяма глупост. Само глупаците не се съмняват.
Кевин Бейкън
Между увереността и убеждението съществува тази разлика, че това, в което сме убедени, не може да бъде лъжливо, докато можем да бъдем уверени в лъжливо нещо.
Дени Дидро
Яснотата на целта развива увереност в себе си, лична инициативност, въображение, ентусиазъм, самодисциплина и съсредоточено усилие.
Наполеон Хил
Празнувайте творчеството и увереността в лицето на бедствието.
Абхиджит Банерджи
Дава ми увереност да знам, че това, което пиша, има собствена достоверност, без да се налага да го измислям. Когато пиша художествена литература, трябва да вярвам, че е истина, иначе не виждам смисъл в нея.
Майкъл Морпурго
Главата ми беше пълна със съвети за подреждане и имах пълна, макар и погрешна увереност, че мога да подредя всяко място.
Мари Кондо
...увереността помогна поне отчасти да запазиш спокойствие, а когато си стабилен, е по-лесно да преживееш всякакви неприятности.
Марион Пошман
Тя все още беше добра съпруга. Но домакин без фанатизъм. Тя спря да служи. И намерих себе си. В крайна сметка, когато човек служи, той със сигурност ще се огъне. И губи вяра в себе си. И увереност.
Мария Метлицкая
Тъй като скоростта и увереността са качествата на успеха, към които сме научени да се стремим, е необходима допълнителна смелост, за да приветстваме времето и смирението в живота си.
Марк Непо
Просто винаги съм вярвал, че ще успеем. Дори когато всички останали казваха, че идеите ми са нелепи. Дори когато бяхме почти без пари. Дори когато показателите бяха с главата надолу. Винаги имам увереност, че ще измисля нещо. Просто имам тази увереност, че нещата ще се получат добре.
Марк Рандолф
Да викам, омаловажавам или кълна? Не. Имам достатъчно увереност в себе си, за да контролирам средата си само от присъствието си, само като работя усилено и водя отпред.
Марко Пиер Уайт
Родителите ми бяха там: пред мен, зад мен, по средата на живота ми през цялото време: порицаха ме, дадоха ми увереност, научиха ме ценни уроци, да ми помогнат да ме направят човека, който съм днес.
Маркус Самуелсон
Увереността не е някакво нефизическо качество, изтръгнато от духовното измерение и инсталирано в ума. Това е чувството, което възниква, когато познанието на тялото за себе си е в хармония с мечтите на човека.
Мат Фицджералд
Истинското безстрашие възниква с увереността, че ще успеем да съберем вътрешните ресурси, за да се справим с всяка ситуация, която ни попадне.
Матийо Рикар
За да повиши заслугата си в очите на слугите и да вдъхне увереност в себе си, Андрей сложи златната си кутия за цигари, за да могат всички да го видят добре.
Матилда Кшесинская
Не отхвърляйте увереността си, защото Бог отлага изявите си. Това, което не идва във вашето време, ще бъде забързано в неговото време, което винаги е по-удобният сезон. Бог ще работи, когато пожелае, както пожелае и с какви средства желае. Той не е длъжен да пази нашето време, но ще върши работата си, ще почита нашата вяра и ще възнагради онези, които усърдно го търсят.
Матю Хенри
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9