Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Увереност"
По-добре е да се действа с увереност, независимо от това, колко малко право имате за това.
Лилиан Хелман
Винаги съм търсила извън себе си сила и увереност, но това идва отвътре. То е там през цялото време.
Ана Фройд
Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
Артур Шопенхауер
Нищо не ни помага да удължим живота ни, като увереността, че нашата смърт ще направи някой щастлив.
Оноре дьо Балзак
Като социални същества живеем с поглед върху отражението си, но нямаме увереност в спокойствието на водите, в които го виждаме.
Чарлз Кули
Ти не преставаш да търсиш сили и увереност навън, а трябва да търсиш в себе си. Защото те винаги са били там.
Зигмунд Фройд
Бащинството ми даде големи сили, големи перспективи, спокойствие и увереност и ме лиши от сън.
Джони Деп
Силата на момичетата е за да се обичате и да имате увереност и сила отвътре, така че дори да не носите секси костюми, да се чувствате секси.
Никол Шерцингер
Аз не съм въплъщение на красотата, но всичко което правя, го правя с пълна увереност в себе си.
Приянка Чопра
Мисля, че това чувство, че ако човек вярва абсолютно в някаква кауза, тогава човек трябва да има увереността, увереността в себе си, за да премине с този конкретен начин на действие.
Уоле Шоинка
Ако ние ще запазим надеждата и увереността си в гения на нашите хора, те ще разрешат този проблем и тяхната способност и индустрия ще ни върнат в нормални условия.
Франк Билингс Келог
Франция и Италия все още не са подписали този договор или са се съгласили да се ограничат във военноморските сили между тези нации, но имам увереност, че след време ще го направят.
Франк Билингс Келог
Най-красивото нещо, което можеш да носиш, е увереността.
Блейк Лайвли
Това е кураж, основана на увереност, а не смелост, и това е увереност, основана на опит.
Джонас Солк
А бяха времена, когато мъжа беше мъж и можеше с пълна увереност да изкаже авторитетно мнение по въпрос, за който въобще нищо не знае.
Дилан Моран
Когато сме прави, често се съмняваме, но обикновено грешим с пълна увереност.
Бенджамин Дизраели
Моралът е състояние на ума. Това е твърдост, кураж и надежда. Това е увереност, хъс и лоялност. Това устрем, солидарност и решителност.
Джордж Маршал
За жената е ужасно както недоверието на мъжа, така и неговат увереност в нея; и тя му отмъщава и за едното, и за другото.
Жан Ростан
Не само самата истина дава увереност, но едно търсене за нея дава покой...
Блез Паскал
Ако вие вървите с високо вдигната глава, вие сте уверени и щастливи, то всичко останало няма значение. Увереността - това е номер едно.
Джесика Алба
Суеверието има увереност, но не се основава на знания.
Дмитрий Менделеев
Модата не просто прави жените красиви, а тя им дава увереност в себе си.
Ив Сен Лоран
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9