Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Интернет" - страница 7
Хората се чувстват напълно анонимни онлайн. Те могат да говорят каквото си искат, да правят каквото си искат, защо не направят следващата стъпка и не убиват хора чрез интернет?
Шейн Доусън
Интернет даде място като: "О, сега ще правя каквото си искам. И без това никой няма да го види." Колкото и да е странно, хората започнаха да гледат и аз станах по-уверен, комфортен с това.
Шейн Доусън
Мисля, че много хора дори не са виждали видеоклиповете ми, но само като чуят името ми са като "О, това е тъпото нещо в Интернет." И определено се опитвам да го разклатя малко.
Шейн Доусън
Публиката на комиксите се промени драстично. И границите между книгите и изобразителното изкуство се размиха. Може би причината е глобализацията на изобразителното изкуство чрез интернет - за определени групи е лесно да се обединят около определен вид произведение или среда.
Шон Тан
Северна Корея е може би единствената държава в света, умишлено пазена от Интернет.
Барбара Демик
Всъщност, интернет върна хората към книгите. Хората постоянно четат в екрана - и четат много повече, отколкото преди.
Бил Мъри
Единственото време което наистина влизам в интернет е за рецепти.
Блейк Лайвли
Сега, в епохата на интернет е важно да съхраниш някоя тайна.
Брайън Молко
Тъй като Интернет на нещата е изграден върху силиций, върху огромната нестабилност на съвременната електроника, той е изграден буквално върху пясък.
Брус Стърлинг
Ако го погледнете в интернет, това е рак.
Виктория Готи
Няма истински независим Аз, отдалечен от другите човешки същества, инспектиращ света, инспектиращ други хора. Всъщност сте свързани не само чрез Фейсбук и Интернет, а всъщност сте съвсем буквално свързани от вашите неврони.
Вилаянур Рамачандран
Интернет е още твърде млад.
Винт Сърф
Изобретение - това е винаги съединяването на това, който никой никога не е съединявал. Интернет, за пример, е съединяването на човек и машина.
Винт Сърф
Интернет е най-добрия изяждач на време.
Герасим Авшарян
Докато някои по-пасивни форми на свободното време, като гледане на телевизия или сърфиране в Интернет, са забавни в краткосрочен план, с течение на времето те не предлагат почти същото щастие като по-предизвикателните дейности.
Гретхен Рубин
Едно голямо обещание на Интернет беше, че ще бъде голяма демократизираща сила, която ни позволява да се изложим на нови идеи, които иначе не бихме могли да срещнем в нашия град, на работното място или в социалния кръг.
Даниел Левитин
Открих, че интернет е много стръмно място. Особено за децата.
Дейвид Кроненбърг
С интернет, социални мрежи, телефон, фотоапарат, диктофон, тя никога не изглеждаше самотна.
Дейвид Кроненбърг
От всички големи интернет компании Yahoo е най-високо ценена на база цена-печалба и цена-продажби.
Алекс Беренсън
Интернет е като грипа - просто се разпространява като луд.
Джак Уелч
Мисля, че рецензиите вече са загубили голямо значение заради интернет; всеки изпитва нещата по едно и също време.
Джей Зи
Подобно на други форми на хазарт, залагането в интернет не е незаконно, защото е лошо. Лошо е, защото сме избрали да го направим незаконно.
Джейкъб Уайсбърг
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9