Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Интернет" - страница 6
Икономиката на интернет е създала изкривен набор от стимули, правеща трафика по-важен и изгоден, отколкото истината.
Райън Холидей
Хубавото на това да си в интернет е, че не си толкова разпознаваем, колкото някой, който е бил по телевизията.
Рандал Мънро
Преди ставаше дума най-вече за нашите хора и за това колко добре познавахме клиентите си. Имаше няколко търсения в интернет по индустрии, но това не беше едно гише. Това беше всеки човек за себе си. И това, което имахме, беше свързано предимно с кредити, за разлика от различни области в индустрията, която надхвърля финансовите проблеми.
Андрю Каплан
Когато растях, нямаше компютри, които някой да използва, с изключение на големите учени. Нямаше интернет, нямаше видеорекордери.
Робърт Дж. Стърнбърг
Интернет е като кутията на Пандора. След като пуснете нещо навън и онлайн, е практически невъзможно да го поставите обратно.
Рошел Уайнстийн
Всички форми на управление в крайна сметка няма да успеят в опит да контролират или цензурират интернет.
Рупърт Мърдок
Настоящите дни на интернет скоро ще свършат.
Рупърт Мърдок
Дигиталният носител вече не изпраща писмо до редактора. Той влиза в интернет и започва блог.
Рупърт Мърдок
Чувам, че вие по-млади хора казвате колко приятели имат в интернет. Това са глупости. Това не са приятели, това са познати. Думата "приятелство" загуби значението си.
Рут Уестхаймер
Нямам нищо против местата за срещи в Интернет, стига хората да ги използват интелигентно.
Рут Уестхаймер
Искаме да можем да обслужваме нашите клиенти повече, като интернет услуга. Нашата цел е да управляваме една от най-големите интернет услуги, която позволява на хората да използват Windows ежедневно.
Сатя Надела
Започнах блога си през 2002 г. Това беше преди Майспейс, преди Фейсбук. Това беше преди вестниците да разберат, че фалират. Това беше тогава, когато никой не вярваше на интернет писателите.
Такър Макс
Вероятно най-доброто обяснение за моя успех и за успеха на други писатели в Интернет е, че навлизаме в жанр или ниша, която трябва да бъде запълнена, а не е.
Такър Макс
Интернет е безшумен паразит, заменил всичко със себе си.
Татяна дьо Роне
Напрежението между комерсиалните и научните направления на световната интернет мрежа водят до плодотворен диалог.
Тим Бърнърс-Лий
Най-вече това е Интернет, просто прекарване на времето. Но за съжаление си имате работа с думи, които могат да имат значение.
Том Улф
След като имате реч, не е нужно да чакате естествения подбор! Ако искаш повече сила, правиш стелт бомбардировач; ако не обичаш бактериите, измисляш пеницилина; ако искате да общувате по-бързо, измисляте интернет. След като речта се разви, целият човешки живот се промени.
Том Улф
Нетскейп оживи интернет с браузъра. Те направиха интернет, за да може баба да го използва и внуците й. Второто нещо, което Нетскейп направи, комерсиализира набор от отворени протоколи за предаване, така че никоя компания да не може да притежава мрежата.
Томас Фрийдман
Последните функционални ЯМР изследвания при юноши показаха, че пристрастяването към кокаин и мет променя моделите на свързаност между двете полукълба на мозъка, както и други важни региони, които използват допамин като предавател. Интересното при изследванията с ЯМР на интернет зависими е, че те са сходни по характер.
Франсис Йенсен
Седем години писах и публикувах текстовете си в интернет и нито един арабски фестивал не ме покани, нито едно арабско издателство не искаше да издаде книгите ми, а аз не бях известен в западния свят заради политическите си позиции.
Хасан Бласим
Мисля, че съм свикнал с конкуренцията. YouTube е ежедневно състезание. Свикнал съм с това и съм свикнал да идва омраза отвсякъде в интернет.
Шейн Доусън
Винаги съм искал да съм гей, да съм просто 100 процента гей - поради толкова много причини. Номер 1, това означава, че ще знам кой съм. Номер 2, би било много по-лесно за мен да бъда приет от хората, защото нося перуки и рокли в интернет, и съм женствена и всички тези неща. Би било много по-лесно да си просто като "Да, аз съм гей". Но аз не съм.
Шейн Доусън
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9