Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Интернет" - страница 4
Линукс се разви по съвсем различен начин. От самото начало той беше доста небрежно хакнат от огромен брой доброволци, които се координират само чрез интернет.
Ерик Реймънд
Интересува ме как интернет разпространява информацията.
Кас Сънстейн
Интернет е контейнер, а не вещество.
Алисън Оуен
Четете, ходете в музеи, слушайте опери... Само, за Бога, не изучавайте живота по филми, телевизия и интернет!
Кристоф Валц
Сега живеем в епоха, в която всеки епизод се преглежда 80 различни пъти в Интернет от периодични издания, за които никога не сте чували.
Кристофър Лойд
Всяко уникално изображение, което желаете, вероятно вече съществува в интернет или в някаква база данни... проблемът днес не е в това как да създадете правилния образ, а как да намерите вече съществуващо.
Лев Манович
Интернет помогна на атеистите и агностиците да се слеят както никога досега.
Лий Стробъл
Интернет е наистина божи дар за китайския народ.
Лиу Сяобо
Интернет в крайна сметка е свързан с иновации и интеграция, но вие не получавате иновациите, освен ако не интегрирате уеб технологията в процесите, чрез които управлявате вашия бизнес.
Луис В. Герстнер
Интернет икономисва пари, интернет икономисва време. Но той убива отношенията. Помня, че когато живях в малък град и пощата там беше място за общуване. У дома нищо не се доставяше, понеже сутрин хората отиваха, взимайки кореспонденцията, общуваха.
Ноам Чомски
Аз не съм против това, че мои откровени фотографии се появяват на всякакви сайтове. Но не всички. Аз ту обичам интернет, ту го ненавиждам.
Памела Андерсън
Интернет е станал велик понеже, той е открит за всички, няма компания, която да го контролира.
Сергей Брин
Аз изобретих интернета.
Ал Гор
Спомнете си Америка, дадох ви интернет и мога да го отнема.
Ал Гор
Както много от вас знаят, аз бях много важен за създаването на интернет.
Ал Гор
Има стихове за интернет и за прогнозата за корабоплаването, но много малко от жени, които празнуват мъже.
Джърмейн Гриър
Мисля, че трябва да прекратим трайно достъпа до интернет на всяка компания, която изпраща три погрешни известия за авторски права. Три удара и си навън, приятелю.
Кори Доктороу
Обичам интернет и той беше изключително полезен и направих открития, които бяха неизмеримо важни за работата ми - неща, които не знам как бих разбрал иначе, които са перфектни, точно това, от което имам нужда правя.
Майкъл Шейбон
Обичам да разстройвам правилните хора. Обичам да се подигравам на сериозните цензори. Искам да надхвърля границите на това, което може да се каже в интернет.
Майло Янопулос
Може би това, което е необходимо сега, е по-смела форма на порицание, защото интернет не е универсално човешко право. Ако на хората не може да се има доверие да се отнасят един към друг с уважение, достойнство и внимание, може би те заслужават да бъдат ограничени онлайн свободите си.
Майло Янопулос
Ако Интернет, колкото и да е повсеместен сега, се окаже твърде опасен в ръцете на психологически крехките, може би достъпът до него трябва да бъде ограничен. Забраняваме на пияните да шофират, защото са опасни за другите. Не е ли време да направим същото с троловете?
Майло Янопулос
Да перифразирам един стар философски въпрос, ако едно дърво падне в интернет и никоя търсачка не го индексира, вдига ли шум?
Марк Гудман
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9