Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Интернет" - страница 3
Библиотекари! Библиотекарите винаги знаят как да открият нещата. Това беше тяхната работа още преди интернет.
Сюзан Бет Пфефър
Мисля, че медиите от XX век се занимаваха с измама на хората - и красотата на Интернет е, че вече не можете да лъжете.
Такър Макс
Големият икономически подем на Индия, пристигането на Интернет и аутсорсингът, разбиха стената между провинциална Индия и света.
Аравинд Адига
Интернет позволява на жените да използват думи, което е техен естествен инструмент. Малките момичета говорят с по-сложни, граматически изречения от малките момчета, а жените никога не губят това превъзходство във вербалните способности.
Хелън Фишер
Интернет разкрива съвсем нови възможности в широк спектър от области.
Хърби Хенкок
Исках хората да знаят, че не съм просто човек, който прави странни видеоклипове в интернет. Аз всъщност съм режисьор и мога да разказвам истории и мога да създам нещо, което е дълго 90 минути, което се чувства точно като всеки друг филм, който гледате в киното, и се надявам да ви хареса.
Шейн Доусън
Вярвам, че Фейсбук ще стигнат до край. Те ще достигнат милиард членове и ще бъдат най-голямата компания в света. Това ще бъде платформа, през която всеки влиза в Интернет.
Бен Мезрич
Интернет се превърна в изпълнен с омраза градски площад, без ограничения върху деструктивното словесно поведение.
Бил О'Райли
С интернет групите могат да идват и си отиват на всеки пет минути и музиката изглежда за еднократна употреба.
Брус Дикинсън
Има идея, че продавачите всъщност са заличени от интернет, което просто не се подкрепя от фактите.
Даниъл Пинк
Телевизията е загубила много от самочувствието си, тъй като нейната сила е подкопана от интернет.
Дейвид Уолямс
В днешно време всеки предполага, че когато се събуди сутрин, ако има въпрос, той ще получи отговор. Защото имат интернет. Без значение какъв е въпросът, някой ще отговори на въпроса им.
Джак Уайт
В интернет всички пишат. Настъпва голям разцвет на писането.
Джеймс Солтър
Ако смятате, че появата на Интернет, разпространението на евтини и ефективни информационни технологии и нарастващата фрагментация на потребителския пазар ще помогнат на по-малките компании да процъфтяват за сметка на бавно движещите се гиганти от Fortune 500, очевидно вие грешите.
Джеймс Суровецки
Интернет се превърна в забележителен източник на икономически и социални иновации до голяма степен, защото е архетипна равнопоставеност, на която дори сайтове с малко или никакви пари зад себе си - блогове, да речем или Уикипедия - могат да станат влиятелни.
Джеймс Суровецки
Хората вече забравят колко полезност получават от интернет - колко полезност получават от електронната поща, колко полезност получават дори от прости неща като брошури онлайн.
Джеф Безос
Завърших гимназия през 1963 г. Нямаше компютри, мобилни телефони, интернет, кредитни карти, касети или кабелна телевизия.
Джефри Гитомър
лед като научих, влязох в интернет и поръчах всеки роман за романс, който успях да намеря. Те са приказки за възрастни.
Джина Шоуолтър
От зората на интернет винаги съм действал при предположението, че ако правителството или корпорациите имат технологични възможности да направят нещо, те го правят - каквото и да кажат законите, за които случайно знаем.
Дъглас Рушкоф
Освобождението, което децата изпитват, когато открият Интернет, бързо се противодейства на примамката на уебсайтове за електронна търговия, които са персонализирани според психологическия профил на всеки отделен потребител, за да се увеличи максимално тяхната ефективност.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че можем да обвиним Интернет за лекотата, с която се разпространяват теориите на конспирацията, мрежата наистина е много по-виновна за начина, по който свързва всичко с почти всичко останало. Хипертекстовата връзка, както я наричахме, позволява на всеки факт или идея да бъдат тясно свързани с всяка друга.
Дъглас Рушкоф
Като професионален журналист, който въпреки това защитава "народния" интернет, аз съм щастлив да се състезавам срещу хилядите любители блогъри там, които докладват и коментират същите истории, които правя и аз.
Дъглас Рушкоф
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9