Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Намерение" - страница 3
Ние направихте "Яндекс" с простото намерение да демонстрираме нашите революционни технологии.
Аркадий Волож
Познавам някои коне и много повече прасета, които вярвам, че таят зли намерения в сърцата си. Ще отида по-далеч и ще кажа, че всички котки са зли, макар и често полезни. Кой не е виждал Сатана в лукавите им лица?
Чарлз Портис
Никога не съм имал намерение да стана професионален пилот. Но тъй като станах по-любопитен към самолетите и, добре, не като Джон Траволта, осъзнах, че единственият начин, по който някога ще летя с джет, е ако си намеря работа.
Брус Дикинсън
Бих предпочел да умра в Америка, отколкото да живея в Англия. По-скоро бих изгубил мач в Америка, отколкото да спечеля един в Англия. Дойдох до заключението, че нямам намерение да умра скоро или да загубя мача!
Вилхелм Щайниц
Ако погледнете наистина внимателно, когато става въпрос за Тайната, силата или ума ни, силата на нашето намерение в ежедневието ни, това е навсякъде около нас. Всичко, което трябва да направим, е да отворим очи и да погледнем.
Джон Демартини
Имам намерение да живея живота, а не просто да съществувам.
Джордж Такеи
Всички разбити сърца са обстоятелства. Всеки нещастно влюбен глупак е жертва на лошо време, добри намерения и лошо вземане на решения от някой друг.
Джошуа Ферис
Произхождам от много известна линия разводи. Обичаме да се развеждаме в семейството си. Майка ми и баща ми са били женени четири пъти всеки - осем церемонии с най-добри намерения.
Джошуа Ферис
Нямам намерение да крия кой съм, защото знам, че не съм направил нищо лошо.
Едуард Сноудън
Не можете да промените нищо в живота си само с намерение, което може да се превърне в разводнена, случайна надежда, че ще стигнете до утрешния ден. Намерението без действие е безполезно.
Каролайн Мис
Никога не се доверявай на мъже с добри намерения. От тях винаги има само разочарования.
Лайза Клейпас
Имах убеждението, че много проблеми, които можете да наблюдавате на европейския континент, се дължат на политиците, които не разбират икономическите явления. Дори да имат добри намерения, те не са имали умения да решават проблеми.
Леонид Хурвиц
Не може да има престъпно намерение да се противопоставя на несправедливостта.
Лизандър Спунър
Къде е кавалерията, космическия кораб, взвода от спасители? Хвърлили са ни на тази плането, управлявана от измамни негодниц с повече от скромени умствени умения. Никакъв смисъл. Нито помен от добри намерения. Измамни, безполезни негодници.
Уилям Бъроуз
Имаме намерение да продължим настъплението срещу полицейската машина навсякъде. Имаме намерение да унищожим полицейската машина и всичките й записи. Имаме намерение да унищожим всички догматични вербални системи. Семейната клетка и нейните метастази в племена, страни, народи ще я изтръгнем от корен. Не желаем повече да слушаме семейните безсмислици, майчините безсмислици, бащините безсмислици, полицейските безсмислици, провинциалните безсмислици или светските безсмислици. Казано по-просто, вече сме се наслушали на достатъчно глупости.
Уилям Бъроуз
В историята нищо не се случва без съзнателно намерение, без желана цел.
Фридрих Енгелс
Не се съмнявам в добрата ти воля, в усърдието, а също и твърдото ти намерение да направиш нещо сериозно.
Хайнрих Маркс
Но сега действено да се намесиш можеш само ти. Ти трябва да докажеш, че въпреки своята младост, си зрял човек, който заслужава уважението на света и го завоюва с широки крачки; човек, който засвидетелства своето постоянство и своите сериозни намерения и заставя да замълчат злите езици, които те упрекват за миналите грешки.
Хайнрих Маркс
Нека вашите намерения създават вашите методи, а не обратното.
Питър МакУилямс
Либия обяви намерението си да демонтира своите оръжия за масово унищожение и да ограничи обсега на либийските ракети до не повече от 300 километра,... че този процес ще бъде прозрачен и проверим.
Тони Блеър
Най-трудната задача на жените - да докажат на мъжете сериозността на намеренията си.
Хелън Роулънд
Загубих баща си, когато бях на 19, така че по-голямата част от живота ми беше под този облак и бях изпълнен с намерението да разбера какво се е случило.
Хишам Матар
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9