Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Намерение" - страница 2
Предупреждавам ви всички, омразата намира в мен плодородна почва. И във вашето състрадание, във всяко ваше добро намерение го подхранвате.
Стивън Ериксън
Незавършеното производство генерира собствено енергийно поле. Вие, артистът или предприемачът, вливате любов в работата; вие го изпълвате със страст, намерение и надежда.
Стивън Пресфийлд
Тези на запад, които отхвърлят репресивността на законите срещу жените в страни като Иран, независимо колко доброкачествени са техните намерения, представят снизходително виждане не само за религията, но и за жените, живеещи в страните с мюсюлманско мнозинство, сякаш желанието за избор и щастието е монополът на жените на запад.
Азар Нафизи
Каквито и да са моите намерения, каквато и да е истинността на моето твърдение, нямах никаква работа да изнасям лекция за напълно непознат.
Айлет Уолдман
Практиката на внимателност означава, че ние се ангажираме изцяло във всеки един момент да присъстваме; каним се да се свържем с този момент в пълно осъзнаване, с намерението да въплътим възможно най-добре ориентация на спокойствие, внимателност и спокойствие точно тук и точно сега.
Джон Кабат-Зин
Върнах се в аспирантура с ясното намерение, че това, което искам да направя с живота си, е да подобря обществата, а начинът да направя това е да разбера какво прави икономиките да работят по начина, по който те работят или не.
Дъглас Норт
Силата на нашето намерение и енергията, която той освобождава, зависят от нивата на съгласуваност и интензивност. Потвърждаването на нашите положителни намерения в мисли, чувства и действия увеличава силата на нашите способности. Независимо от това, важно е да се оцени, че матрицата от физически, емоционални и ментални нива на съзнание, чрез които нашите лични и колективни намерения и избори се изследват и преживяват, изискват "предупреждение за здравето" при тълкуване на Закона за привличането твърде опростено.
Ервин Ласло
Трябва ли да се страхуваме от хакери? Намерението е в основата на тази дискусия.
Кевин Митник
Заплаха ли са хакерите? Степента на заплаха, представена от всяко поведение, независимо дали е законно или незаконно, зависи от действията и намерението на лицето и вредата, която те причиняват.
Кевин Митник
Отбранителната форма на войната сама по себе си е по-силна от настъпателната. Но отбраната е негативно занимание, тъй като тя задължава да се съпротивляваме на намеренията на врага, вместо да налагаме собствените.
Карл фон Клаузевиц
Няма ревност там, където няма сериозни намерения.
Уошингтън Ървинг
Първоначалното ми намерение беше да похарча парите през целия си живот.
Джордж Сорос
Няма начин да намерим средата, дори и с най-добрите намерения на света. Нашата най-разумна политика е да спрем.
Ицхак Рабин
Много бързо се ангажирам емоционално, но нямам намерение да прекарам времето си с някого, ако не го обичам. За мен обаче не е трудно да се влюбя и да заобичам.
Сиена Милър
Всеки, встъпващ в брак, трябва да бъде съдия на собствените си намерения и да се съветва единствено със себе си.
Франсоа Рабле
Харесвам недостатъците и се чувствам по-комфортно сред хора, които ги имат. Аз самият съм направен изцяло от недостатъци, зашити заедно с добри намерения.
Огастин Бъроуз
Живейте чрез дела на любовта и оставете другите да живеят с толерантност към техните уникални намерения.
Рудолф Щайнер
Истинските приятели ще ти кажат най-болезнените думи, но ще ти ги кажат с най-добри намерения. Аз съм щастлива, че съм заобиколена именно с такива приятели.
Селена Гомес
Писането е тежка работа, а не магия. Започва с решението защо пишете и за кого пишете. Какво е вашето намерение? Какво искате читателят да получи от това? Какво искаш да получиш от това. Става въпрос и за поемане на сериозен ангажимент за време и изпълнение на проекта.
Сузи Орман
Толкова много финансови мечти са осуетени от неуспеха да се действа според добрите намерения.
Сузи Орман
Адът е пълен с добри намерения.
Томас Грей
Нямам намерение да спра да правя музика.
Франк Оушън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9