Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Магия" - страница 7
Беше ли здрачът на магията? Може би. Но само днес. Магията никога не може да умре, докато слънцето има силата да изгрява отново и човекът има желанието да търси.
Хю Лофтинг
Той мислеше за хора като Хитлер, Сталин и Наполеон. Достатъчни бяха само много привидно свестни хора, за да поставят грешния човек на власт и след това да попаднат под тяхната магия.
Хю Хауи
Статистиката беше магия като тази: те можеха да ви кажат с почти сигурност, че нещо ще се случи, без намек кога или къде.
Хю Хауи
Когато изпитате своята мъдрост и силата на нещата такива, каквито са, заедно, като едно, тогава имате достъп до огромна визия и сила в света. откривате, че сте изначално свързани със собственото си същество. Това е откриването на магия.
Чогям Трунгпа
Светът не е магия - и това е най-магичното в него.
Шон Карол
Преди години хомосексуалистите получиха специален статут в племето. Имаха силно лекарство. Мисля, че днес това е още по-вярно, въпреки че нашето племе е асимилирано в хомофобия. Имам предвид, че човек трябва да притежава магия, за да утвърди своята самоличност, без да се съобразява с всичките глупости, нали?
Шърман Алекси
Когато общуваха, това беше по имейл или текстово съобщение. Моменталното удовлетворение на съвременната комуникация уби част от магията помежду им.
Барбара Демик
Има хора на този свят, които имат магия в себе си, чието присъствие те прави по-щастлив. Оказва се, че някои от тези хора са деца.
Адам Гидуиц
И магията, и религията се основават строго на митологичната традиция и и двете съществуват в атмосферата на чудотворното, в постоянно разкриване на тяхната чудотворна сила. И двете са заобиколени от табута и спазвания, които отличават действията им от тези на профанния свят.
Бронислав Малиновски
До раздялата ни бях влюбена в него до забрава и бях готова да направя всичко за нежен поглед, за похвала, за знак на внимание. Бях луда по него. С течение на времето упоритостта се добавя към лудостта. Той ми изневери и магията се разсея. Обичах го твърде много.
Валери Трирвайлер
Баща ми веднъж ми каза, че любовта е магия, сър.
Виктория Александър
Всяка буквално всяка дума има своя тайна. Или прищявка. Или дори магия. Необходимо е само да можем да разпознаем тази тайна, тази прищявка-магия, която да разпознаем.
Виталий Бабенко
Честно казано, имам нужда от тази магия като риба от чадър.
Габриел Шарбоне
Искам да ви заведа на място с чиста магия... Това е мястото, което атлетите наричат "зона". Будистите наричат "сатори", а рейвърите наричат "транс". Наричам го Сребърната пустиня. Това е място на чиста светлина, което задържа тъмнината в себе си. Това е място на чист ритъм.
Габриела Рот
Насладете се на "свят", където фантастичното е факт, а магията наистина работи!
Гари Гигакс
Магията е изкуството да променяш съзнанието по желание.
Дайън Форчън
Докато успешната култура може да изглежда и да се чувства като магия, истината е, че не е така. Културата е набор от живи взаимоотношения, работещи за обща цел. Това не е нещо, което сте. Това е нещо, което правите.
Даниел Койл
Магията на целта и на любовта в най-чистата й форма. Не телевизионната любов, с нейните отблясъци и кухи и блестящи отблясъци; не секс и примамливост, всички високи обувки и висока драматичност, всичко едновременно твърде малко и в прекалено голямо количество, а просто любов. Обичайте като дъжд, като миризма на мандарина, като изненада, намерена в джоба ви.
Деб Калети
Имаме се помежду си и историите ни се извиват и смесват като усукващите се течения на река. Ние се държим здраво, докато се въртим и залитаме през живота си. Има моменти на голяма радост и магия. Най-поразителните неща могат да чакат, докато всеки ден изгрее, когато всяка страница се обърне.
Дейвид Алмънд
Единствената истинска магия е пиарът.
Джак Макдевит
Единственото наистина безопасно нещо, което можете да направите, е да опитате отново и отново. Да отидеш за това, да бъдеш отхвърлен, да повториш, да се стремиш, да желаеш. Без отхвърляне няма граница, няма страст и няма магия.
Джеймс Алтъчър
Накратко, магията е изкривена система от природни закони и фалшив ръководен принцип на поведение; това е едновременно както и фалшива наука, така и безплодно изкуство.
Джеймс Джордж Фрейзър
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9