Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Магия" - страница 5
Без магия животът има вкус на ужас.
Милена Агус
Магията не работи така. Трябва да имате намерение и да се съсредоточите, но не и да мислите за това.
Мишел Пилоу
Нантакет е място, където се случва някаква магия, там срещнах съпруга си преди 32 години и сме заедно от деня, в който се запознахме. Това е мястото, където хората идват тук, мислят, че ще бъдат щастливи. Виждам хора, които се влюбват или възстановяват от някакъв конфликт тук, и исках да уловя това.
Нанси Теър
Виждам света като вълшебно място. Затова беше съвсем естествено магията да се разнесе от фантастиката ми като дим.
Неди Окорафор
Но магията е като пицата: дори когато е лоша, е доста добра.
Нийл Патрик Харис
Образованието има тенденция да бъде схематично и категорично, като не отваря никакви шлюзове в човешкото въображение за чудото на красотата на нашето уникално имение в космоса. Нищо чудно, че за нашите млади става толкова лесно да гледат небрежно на човешката болка или да не се вдъхновяват от магията на чувствителността.
Норман Казънс
Болката е част от магията на тялото. Това е начинът, по който тялото предава знак на мозъка, че нещо не е наред.
Норман Казънс
Вярвам, че парите и оръжията ви отвеждат много по-далеч във война от магията в наши дни.
Олуин Хамилтън
Магията, разглежда синтетически, че науката е науката за любовта, любовта на звездите към Слънцето или атомите по отношение на силата.
Папюс
Това което действително ме мотивира е възможността да даря на хората магията на радостните моменти в живота. Зная, че хората оставят своите беди и грижи, за да дойдат да ме послушат, потапяйки се в романтичен свят.
Пласидо Доминго
Никога не съм смятал, че звездите са по тайнствени и притежават повече магия от цветята.
Пол Андерсън
Аз съм любовница на всички науки. Аз отивам толкова далеч над всичко останало, че работата ми се нарича магия.
Р. А. Леферти
Дълбокият аспект на технологията е, че щом тайните се разкрият, магията не изчезва.
Рей Кързуайл
Мълчанието беше мястото, където се случи магията.
Рейчъл Джойс
Мечтай големи мечти, защото малките мечти нямат магия.
Рейчъл Рене Ръсел
Прочетете за историята на магията.
Андрю Мейн
Защото има едно нещо, което е по-силно от магията: сестринството.
Робин Бенуей
В съзнанието на онези от нас, които имат късмет, е погребан детски пейзаж, място на магия и въображение, безопасно място. Той е основополагащ и ние ще се връщаме към него в памет и мечти през целия си живот.
Роузмари Съливан
Аз съм жена вещица - употребявам тютюн и светена вода. Аз съм жена, която се радва на своите бедствия. Дават ми нещо да правя. Своеобразна професия... Аз имам магията на думите. Силата да очароваш и убиваш по желание.
Сандра Сиснерос
От магията през цялото време трябва да очаквате някакви неприятности!
Серж Брюсоло
Лайсека е прав: величието и ефективността на един магьосник се измерват с неговия отказ от използването на магия. Истинският магьосник, най-великият, е най-бедният и най-безпомощният от смъртните. Защото между неговата магия и неговата личност забравата стои на пътя на света.
Сесар Айра
Разпределението на силата между зелената магия и висшата магия ни осигурява безопасен и спокоен живот.
Синда Уилямс Чайма
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9