Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Магия" - страница 2
Не искам реализъм. Искам магия!
Тенеси Уилямс
Никое заклинание не може да застане срещу любовта. Самата любов е най-висшата магия, всяко друго заклинание е по-ниско от нея.
Хайнрих Хайне
Магията има сила, докато има желание!
Хорхе Букай
Магията е просто наука, която все още не разбираме.
Артър Кларк
Магията е да вярваш в себе си, ако можеш да направиш това, можеш да накараш всичко да се случи.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Актьорството е илюзия, колкото илюзия, толкова и магия и не толкова въпрос на това да бъде истинска.
Лорънс Оливие
Истинската магия на този счупен свят се криеше в способността на нещата, които той съдържаше, да изчезнат, да се загубят толкова дълбоко, че може би изобщо никога не биха съществували.
Майкъл Шейбон
Магията, подобно на технологиите, е инструмент.
Мерседес Лаки
Вероятно музиката е единствената истинска магия, която открих в живота си. В нея няма никаква хитрост. Тя е чиста и истинска. Тя движи, лекува, комуникира и прави всички тези невероятни неща.
Том Пети
Не трябва да допускаме дневна светлина върху магията.
Уолтър Бейджхот
Писането буквално трансформира. Когато четем, ние сме променени. Когато пишем, ние сме променени. Това е неврологично. За мен това е един вид магия.
Франческа Лия Блок
В греха има повече магия, ако той не е извършен.
В. С. Притчет
В моето изследване най-интересното ми беше колко обичайна и обикновена магия беше на хората в миналото.
Дейвид Лис
Няма магия. Има само знания, повече или по-малко скрити.
Джийн Улф
Всяка творческа история е различна. И всяка творческа история е една и съща. Там нямаше нищо. Сега има нещо. Това е почти като магия.
Джона Лерър
Искам да се потопя в американската магия и ужас.
Дон ДеЛило
Аз съм голям почитател на мистерията и магията. Вижте този живот - цялата мистерия и магия.
Хари Худини
Доверието е основна валута на всяка връзка. Понякога нуждата ни да контролираме и микроуправляваме всичко подкопава доверието ни в себе си и другите. Истината: Хората са много по-способни, отколкото си мислим. За да отключите магията, често е необходима голяма доза доверие. Давай, имай вяра.
Крис Кар
Начинът да убиеш един човек или един народ е да го лишиш от мечтите му, начинът, по който белите са се погрижили за индианците: убивайки техните мечти, техните магии, техните шамани.
Уилям Бъроуз
Нямаше нищо против как изглежда към другите хора, защото магията на детската стая го беше превърнала в истински, а когато сте истински, опърпаността няма значение.
Марджъри Уилямс
Вярвам, че в сянката на ежедневието се крие сияние. И неща, които витаят в периферията на нашето виждане. Ако това е магия, значи вярвам в нея.
Наташа Мостърт
Ако напиша мюзикъл, нямаше да е за мен. Въпреки че правя някаква магия, така че вероятно ще става дума за магьосник, който се появяваше и отново се появяваше навсякъде.
Нийл Патрик Харис
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9