Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Магия"
- Алкохолът е като магия - каза той. Първата целувка е магия, втората е интимност, а третата е рутина.
Реймънд Чандлър
Някога, когато религията е била силна, а науката слаба хората са приемали погрешно магията за медицина; сега, когато науката е силна, а религията слаба, те смятат медицината за магия.
Томас Сас
Мечтата не става реалност само с магия; тя изисква пот, решителност и упорита работа.
Колин Пауъл
Всеки път, когато отида да гледам филм - това е магия - без значение за какво се разказва в него.
Стивън Спилбърг
Магия: изкуството да се превръща суеверието в звънтящи монети.
Амброуз Биърс
Мъжете са добри хора, но жените притежават магия.
Катрин Деньов
Помислете за магията на този сравнително малък крак, върху който почива цялото ви тегло. Това е чудо, а танцът е празник на това чудо.
Марта Греъм
Просто има някаква магия в истината, честността и откритостта.
Франк Оушън
Думите за мен бяха магия. Бихте могли да кажете дума и тя би могла да събуди всякакви образи или чувства или мразовито усещане или каквото и да било. Беше ми невероятно, че думите имат тази сила.
Ейми Тан
Причината, поради която танцът притежава такава неостаряваща магия за света, е, че е бил символ на изпълнението на живота.
Марта Греъм
Грамотността, визуалната технология, разтвори племенната магия чрез стреса си върху фрагментацията и специализацията и създаде индивида.
Маршал Маклуън
Смятам, че киното, филмите и магията винаги са били тясно свързани. Първите хора, които са правили филми са били магьосници.
Франсис Форд Копола
Цялата магия на първата любов се състои в това, че все още не знаеш, че след нея ще има втора.
Бенджамин Дизраели
Любовта и магията имат много общи неща. Те обогатяват душата, радват сърцето. Но и двете искат практика.
Нора Робъртс
Магьосничеството работи срещу природата, магията работи с нея.
Аврам Дейвидсън
Вярвам в магията и авторитета на думите.
Рьоне Шар
Ако с някаква магия аутизмът беше изкоренен от лицето на Земята, тогава хората все още щяха да общуват пред огън на дърва пред входа на пещера.
Темпъл Грандин
Само магията и мечтата са верни - всичко останало е лъжа.
Джийн Рис
Магията на езика е най-опасната от всички магии.
Едуард Булвер-Литън
Мисля, че идеалното пространство трябва да съдържа елементи на магия, спокойствие, магьосничество и мистерия.
Луис Бараган
Постепенно магията на острова се спуска над нас, леко и полепващо като цветен прашец. Всеки ден имаше своето спокойствие и безвремие, и ти се приисква никога да не свърши. Тъмната кожа на нощта се отлепва и нас ни очаква нов ден – бляскав и цветен – като детска рисунка и със същия оттенък на нереалност.
Джералд Даръл
Жените винаги мислят, че ако те имат моите обувки, моите рокли, моите фризьори и грим, това ще има същия ефект. Те не разбират нищо за магията, която е необходима. Не знаят, че аз не съм красива, а само се появявам такава в определени моменти.
Анаис Нин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9