Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Присъствие" - страница 6
Индивидуално можем да работим върху себе си. Като работите върху собственото си его и развивате истината, контрола и справедливия вътрешен диалог, вие индивидуализирате духа във вас чрез процеса на наблюдение. Ако работите върху себе си, напредъкът, който правите, се излъчва невидимо към другите, помагайки им и им вдъхвайки смелост, което също подобрява глобалната картина. В края на краищата вашето его е част от егото на света и докато го контролирате, вие намалявате цялостното влияние на егото на света, като същевременно разширявате присъствието на истината на нашата планета.
Стюарт Уайлд
В Париж трябва да има присъствие. Историята става най-интересна, когато се сравнява с настоящето. Искам да кажа, че има цяла група хора, които искат да строят нови сгради, които приличат на стари сгради.
Том Мейн
Той не знаеше повече за любовта, каза си той, отколкото за сълзите, но му беше приятно да седи там. И той се наслаждаваше на разговора, който му се стори, че е на път да придобие още по-оживен обрат. С други думи, той знаеше всичко, което трябваше да се знае за любовта, че това е насладата да си в присъствието на любимия човек.
Том Савидж
Човешките потенциали не ме интересуват. Пътувам и навсякъде, където отида, се изумявам от присъствието на нигерийци. Интелигентността, почтеността, производителността, инициативността.
Уоле Шоинка
...уверен съм, че човек може да засенчи всички останали с един факт на присъствието си, от който ни спира дъхът.
Филип Бесон
Осъзнаването на Божието присъствие е единственото суверенно средство срещу изкушението.
Франсоа Фенелон
Не мислите ли вие, че присъствието на човек на Земята след милиард години ще приличат само на изпразнените въглищни работи под бирените кутии, разположени в дълбоки слоеве, както сега са костите на динозаврите?
Хал Клемънт
Записите на всяка голяма религия показват присъствието на такива Свръхчовеци, толкова изпълнени с Божествения Живот, че отново и отново са били приемани като същите представители на самия Бог.
Чарлз Ледбитър
Лидерството означава да направиш другите по-добри в резултат на твоето присъствие и да гарантираш, че това въздействие продължава и във твое отсъствие. (Определение на Харвардско бизнес училище за лидерство)
Шерил Сандбърг
Има хора на този свят, които имат магия в себе си, чието присъствие те прави по-щастлив. Оказва се, че някои от тези хора са деца.
Адам Гидуиц
Истината е, че Божията слава е личността и присъствието на Бог - Славата е Светият Дух.
Бени Хин
Белегът на общността не е отсъствието на конфликт. Това е присъствието на помиряващ дух.
Бил Хайбълс
Неговото присъствие накара всичко в живота ми да загуби смисъла си, нищо друго не беше важно и демоните от миналото отвориха широка порта за себе си в съзнанието ми.
Бланка Липинска
Общността за поклонение се състои от хора, чийто живот е съсредоточен около Спасителя, на когото се покланят заедно всяка седмица. Общност за поклонение очаква да срещне Божието присъствие не само в неделя сутрин, но и всеки ден. Общност за поклонение признава, че страстните времена на пеене на Божията възхвала произтичат и водят до страстен живот, живян за славата на Исус Христос.
Боб Кауфлин
Парите се използват само за две неща. Първо, това е да ви направи удобно и колкото по-удобни сте, толкова по-креативни ще станете. И другата цел е, че ви позволява да разширите предоставяната от вас услуга далеч отвъд собственото си присъствие.
Боб Проктър
За мен изкуството почти винаги говори по-силно, когато се появява по несъвършен, случаен и фрагментарен начин, по някакъв начин просто сигнализирайки за присъствието му, позволявайки на човек да го усети чрез неспособността на интерпретацията. Предпочитам Шопен, който стига до мен на улицата от отворен прозорец до Шопен, поднесен в страхотен стил от концертната сцена.
Витолд Гомбрович
Присъствието на родителя не допринася за оживения разговор на децата.
Владимир Кузмин
Чакането не съществува в опита на тези, които разпознават присъствието на любовта, където и да се намират.
Алън Коен
Повечето хора мислят за любовта като за чувство, но любовта не е толкова чувство, колкото начин на присъствие.
Дейвид Ричо
Индуизмът не е свързан с присъединяване към църква, а до развиване на уважение към всички същества, не само към хората, но и към растенията и животните. Не става въпрос за конкретна свята книга, а за разбиране на собствените ни умове и сърца. Не става въпрос за спасител, а за откриване на Божественото присъствие в нас.
Дейвид Фроли
Каквото и да насочите вниманието си в този живот, то ще се увеличи в живота ви. Докато насочвате вниманието си към ангелите, те ще започнат все по-често да ви информират за присъствието си.
Дениз Лин
Именно чрез вашето присъствие създава вашата реалност. Какво създавам? Аз съм съ-творец.
Алберто Вилолдо
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9