Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Присъствие" - страница 3
Необходима е смелост на воина да признае, че вашата гледна точка има значение, че вашата истина има значение, вашите дарове са важни и че вашето присъствие на тази земя има значение. Не е нужно да печелите това право; това е ваше като част от вашето първородство.
Деби Форд
Най-доброто наследство, което бихте могли да оставите, не е някаква сграда, която е кръстена на вас или бижу, а по-скоро свят, който е бил засегнат и трогнат от вашето присъствие, вашата радост и вашите положителни действия.
Джон Гордън
Организацията на обединените нации не беше създадена да бъде поправителен дом. Предполагаше се, че ще бъдеш добър преди да влезеш, а не че присъствието ще те направи добър.
Джон Фостър Дълес
Коренът на всички трудности е липсата на усещане за Присъствието на Бог.
Емет Фокс
Винаги ще имам две съжаления. Нямам присъствие в Лондон и бих искал да свърша повече работа в Близкия изток.
Заха Хадид
Американското присъствие е, знаете ли, основната причина за баланса на силите и стабилността в този регион.
Ким Де Чун
Е, Съединените щати са тихоокеанска сила. И винаги сме имали присъствие в Тихия океан.
Леон Панета
Много хора вярват, че злото е присъствието на нещо. Мисля, че това е отсъствието на нещо.
Лиса Ангър
Бъдете благоприятно присъствие на планетата. Дайте вашите подаръци Смело отидете там, където никога досега не е ходила нито една жена или нито един мъж.
Майкъл Бърнард Бекуит
Старай се да живееш в присъствието на Ангела-хранител - и ще видиш колко дивно той ще устрои всичко.
Йоан Крестянкин
Една електрическа крушка създава среда само с присъствието си.
Маршал Маклуън
Отчаянието в своята любов и в своето достойнство служи за най-доброто доказателство за присъствието им в човека.
Михаил Бакунин
Шестото чувство е дар, чието присъствие или отсъствие тегли чертата между гений и обикновен човек.
Наполеон Хил
Да обичаш картина означава да чувстваш, че това присъствие е... не предмет, а глас.
Андре Малро
Отмъщението беше силна емоция и присъствието му притъпяваше тревогата.
Робин Кук
Личното присъствие вреди на славата.
Франческо Петрарка
На света няма толкова много хора, в присъствието на които можеш да плачеш.
Хайнрих Бьол
Молитвата е просто идване в присъствието на Бог. Защото, когато дойдете в присъствието на Бог, дори нещата, които нямате, имат много по-малко значение.
Харолд Кушнер
Създателите на филми казват на актьорите да коригират езика на тялото си, а известното присъствие на актьора е неговият или нейният език на тялото. Именно това ги прави специални и филмова звезда. Капиталът на актьора е неговото тяло.
Вим Вендерс
Днес отсъствието й беше по-забележимо от присъствието й предишната вечер.
Гор Видал
В присъствието на Бог нищо не стои между Него и нас - прощаваме се. Но не можем да почувстваме Неговото присъствие, ако нещо е позволено да застане между нас и другите.
Даг Хамаршелд
Сега, когато баща ми не е между живите, аз, колкото и да е странно, в основата си не чувствам отсъствие, а обратно, а неговото присъствие. Едва след неговата смърт, аз истински започнах да разбирам всичко, което ми е говорил. Него го няма, аз все още продължавам да се уча от него.
Джеф Бриджис
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9