Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Удар"
Всички беди, които съм имал през живота си, всички проблеми и препятствия, са ме направили по-силен. Може да не го осъзнаете, когато се случи, но понякога един удар в зъба може да е най-доброто, което ви се е случвало.
Уолт Дисни
Вярвам, че всяко едно човешко същество има ограничен брой сърдечни удари. Нямам намерение да прахосвам нито един от моите като тичам за упражнение.
Нийл Армстронг
Не ударът на чука, но водният танц довежда камъчетата до съвършенство.
Рабиндранат Тагор
Джентълменът никога няма да удари жена без повод.
Хенри Луис Менкен
В Америка ударите, които се нанасят срещу тялото, са твърде малко. Ние тука убиваме духа и сме станали експерти по това. Използваме психически куршуми и се убиваме един друг, клетка по клетка.
Норман Мейлър
Не удряй, ако е възможно и достойно да се избегне ударът; но (ако ще удряш) никога не удряй слабо.
Теодор Рузвелт
Причината за нашите нещастия - не съкрушителните удари на съдбата, а меките ежедневни неуредици.
Самюел Джонсън
Всеки удар, нанесен от нас в гняв, в края на краищата задължително попада в нас самите.
Уилям Пен
По-добре да се удари света от силата на нашият пример, отколкото от примера на нашата сила.
Бил Клинтън
Държавник, който вижда, че войната е неизбежна и не може да реши да нанесе удар, е виновен за престъпление срещу своята страна.
Карл фон Клаузевиц
За успеха на един човек съдя не по това колко високо е стигнал, а по това как отскача, когато се удари в дъното.
Джордж Патън
Амбицията може да се дефинира като готовност да се получи произволен брой удари по носа.
Уилфред Оуен
Когато започнете с идея или нещо ви удари, тогава трябва да следвате това до края и това е следването до края, което прави модела. Това за мен е хореография.
Марта Греъм
Нито един удар, освен слънчевия, не трябва да остане без отговор.
Мохамед Али
Веднага щом пръста удари ковчега, всичко ще бъде забравено.
Ерик Богосян
Старостта е в човешката глава. Аз преживях катастрофа с хеликоптер и операция на гърба. На мен ми поставиха кардиостимулатор. Аз понесох удар и една не умрях. Но аз си казвах на себе си: аз трябва да раста и да науча повече. Това е единствената противоотрова на старостта.
Кърк Дъглас
Боя трябва да продължи 13 секунди: 2 секунди за сближаване, 1 секунда за удар, 10 секунди за броене на рефера.
Майк Тайсън
Дяволите от миналите религии винаги, поне отчасти, са имали животински характеристики, свидетелство за постоянната нужда на човека да отрича, че и той е животно, тъй като това би нанесло силен удар на неговото обедняло его.
Антон Шандор Ла Вей
Науката беше много неща, помисли си Надя, включително оръжие, с което да удари други учени.
Ким Робинсън
Тази сутрин забих глава през прозореца и пролетта ме целуна с удар в лицето.
Лангстън Хюз
Всяка мисъл е като лек удар по къс желязо под което ние разбираме нашето тяло, и така това желязо постепенно се превръща в това, което желаем да бъдем.
Свами Вивекананда
Любовта е силна, като мълния, но без гръм и най-силните и удари са приятни.
Михаил Ломоносов
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9