Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дреха" - страница 4
Това, което не осъзнават, е, че не съм в бизнеса да правя дрехи. Не съм в бизнеса да печеля повече пари за себе си, за бога. Това е причината Патагония да съществува - да приложи в действие препоръките, за които прочетох в книгите, за да избегна срив в околната среда. Това е причината да се занимавам с бизнес - да се опитаме да изчистим собствения си акт и да се опитаме да повлияем на други компании да постъпят правилно, и да се опитаме да повлияем на нашите клиенти да постъпят правилно. Така че няма да се променяме.
Ивон Шуинар
Живеем в свят на енергия. Важна задача в този момент е да се научите да усещате или виждате енергията на всички и всичко - хора, растения, животни. Това става все по-важно, когато се приближаваме до Света на Петото Слънце, тъй като той е свързан с елемента етер - царството, където енергията живее и тъче. Отидете до свещените места на Земята, за да се молите за мир и уважавайте Земята, която ни дава нашата храна, дрехи и подслон. Трябва да активираме отново енергията на тези свещени места. Това е нашата работа.
Карлос Бариос
Как разбрах, че рокът е навсякъде? Тогава, когато хора, които са пътували по Амазонка, ми разказаха, че децата на местните жители, са перяли дрехите в реката пеейки "Wind Of Change"
Клаус Майне
Елвис е най-голямата културна сила през ХХ век. Той представи ритъма на всичко, музиката, езика, дрехите, това е съвсем нова социална революция - 60-те идва от това.
Ленард Бърнстейн
Ако нямаше цветове, всички щяха да са с едноцветни дрехи.
Козма Прутков
Не бих се показала гола във филмите си. Това е твърде лично за мен... Да играеш с дрехите е спектакъл; да играеш без дрехите – документалистика.
Джулия Робъртс
Купувайте по-малко. Избирайте по-добре. Правете го без да бързате. Качество, а не количество. (А ние всъщност купуваме твърде много дрехи.)
Вивиан Уестууд
Не ме интересува дали като станете сутрин се миете, дали си слагате грим, дали си решите косата, но вие трябва да носите дрехи – ако искате да изглеждате различни.
Вивиан Уестууд
Докторът казва на пациента: "Съблечете си дрехите и си залепете езика на прозореца." "Защо е това?" - пита пациентът. "Ядосан съм на съседа си."
Хени Янгмен
Дрехите, които предпочитам, са тези, които измислям, са за живот, който все още не съществува, за света на утрешния ден.
Пиер Карден
Обичам дрехите и модата повече от музиката.
Роберто Кавали
Вие мислите, че аз харча пари за дрехи? Никога!
Салма Хайек
Разкошната дреха не означава нищо, понеже съдят не по нея, а по човека, който я носи.
Сара Уотърс
Нищо в портрета не е въпрос на безразличие. Жест, гримаса, дрехи, дори декор - всички трябва да се комбинират, за да реализират характер.
Шарл Бодлер
През 18 век, ако жените искаха да пътуват и се обличаха като мъже, хората нямаше да поглеждат два пъти. Дрехите ти казаха всичко. Също така имаше господари и слуги, които разменяха дрехи. Можеш да бъдеш каквото и да било, дрехите ти разказваха всичко!
Вивиан Уестууд
Имам причини за това, което правя. Аз съм много политически човек и наистина мисля, че ако облечете тези дрехи, ще изглеждате като сила, с която трябва да се съобразявате.
Вивиан Уестууд
Дрехите ми имат история. Те имат самоличност. Те имат характер и цел. Ето защо те се превръщат в класика. Защото продължават да разказват история. Те все още го правят.
Вивиан Уестууд
Гордея се с това, което имам. Естествен цвят на косата, отпуснат стил дрехи - всичко това е органична част от мен.
Виктория Бекъм
Благодарение на хора като Дженифър Лопес и Холи Бери, които се снимат в нови филми, откриват своите линии чрез дрехите и се явяват идеали за красота, вече не съществува само един стандарт. На вас не ви е нужно да изглеждате като Барби.
Джесика Алба
Нека онзи, който си изтрива ръцете в дрехата ти, да я вземе за себе си. Тя може още да му потрябва, а не тебе - вече никога.
Джубран Халил Джубран
Дрехите ви крият голяма част от вашата красота, но не крият некрасивото.
Джубран Халил Джубран
Аз не се различавам с нищо от обичайната жена. Пълен гардероб с дрехи, а няма какво да облека. Затова взимам дънки.
Камерън Диас
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9