Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дреха" - страница 3
Обичам да чета хора. Наистина ми е приятно да гледам, да наблюдавам и да мога да разбера човек, причината да носи тази дреха, причината да мирише по начина, по който го правят.
Риана
Искам хората, които купуват дрехите ми, да разберат, че за мен това е едно малко произведение на изкуството.
Роберто Кавали
Дори и най-уважаваната жена има пълен комплект дрехи в гардероба си, готова за евентуално отвличане.
Саша Гитри
Добрите дрехи отварят всички врати.
Томас Фулър
Имам такова усещане, че хората просто се опитват да ги вкарат в прословутите 90-60-90. Производителите на дънки и знаменитите дизайнери правят дрехи с нулев размер. Защо? Как някой може да бъде нулев?!
Хайди Клум
Хората от Ливърпул са известни с това, че харесват дрехите и модата; те са много социални и оживени хора и знаем, че харесват дрехите.
Вивиан Уестууд
Не се чувствам комфортно да защитавам дрехите си. Но ако имате пари да си ги позволите, тогава купете нещо от мен. Просто не купувайте твърде много.
Вивиан Уестууд
Мисля, че е хубаво да купувате по-малко и да избирате добре - това е добре за околната среда и за да бъдем честни, това е добре и за мен, защото дрехите ми са доста скъпи.
Вивиан Уестууд
Първоначално голфът е бил развлечение за богати протестанти; днес той е достъпен за всеки, който може да си позволи да носи отвратителни дрехи.
Дейв Бари
Има хора, при които моралът винаги... е материя, от която те никога не си шият дреха.
Жозеф Жубер
Всички изпитваме малко вълнение от перспективата да си купим чисто ново облекло за първа среща, но не е моментът. Много по-добре е да носите дрехи, особено обувки, които вече сте опитали.
Нина Гарсия
Лъжата е най-забавното, което едно момиче може да има, без да сваля дрехите си. Но е по-добре, ако го направите.
Патрик Марбър
Мъжете често възприемат дрехата като нещо, лишено от мъжественост. Но бъдете уверени: ако имате чувство за стил, вие във всеки случай ще изглеждате мъжествено.
Ралф Лорен
Искам дрехите ми да са примамливи, но не и секси.
Суки Уотърхаус
Никога не осъзнаваш каква част от произхода ти е зашита в подплатата на дрехите ти.
Том Улф
Еволюирахме в тропически климат, където миризмите на растения и цветя бяха навсякъде около нас. Прекарахме много време сред дърветата с много слънчева светлина и без дрехи.
Хелън Фишер
Днес повечето жени са заобиколени от гениални джаджи. Те не отглеждат грах или пиле, което сервират за вечеря; вместо това те ловуват и събират в хранителния магазин. Те минават през каталози или универсални магазини, за да си купят дрехи, вместо да стрижат овце, да щъкат вълна и да тъкат платове за поли, палта и одеяла.
Хелън Фишер
Всъщност парите не са така важни. Дали ги има у вас или няма. Имате ли дреха или не... В края вие оставате сами. Без нищо.
Били Айдъл
Радвам се, че имам собствен стил. И в музиката и в дрехите.
Деми Ловато
Днес хората са много по-евтини, от техните дрехи.
Джейсън Стейтъм
Трябва да чувствате, че вие носите дрехите, а не те вас.
Дипика Падуконе
Твърде много дрехи убиват дрехата. Модата се промени. Сега е просто умножаване на дрехите. Осем колекции в сезон - това са шестнадесет в година. Ние правим дреха, която никой няма да носи.
Жан-Пол Готие
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9