Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дреха" - страница 2
Единственият ми интерес към женските дрехи е това, което е под тях.
Линда Картър
Хората повече се интересуват от идеи, отколкото то дрехи.
Пиер Елиът Трюдо
Дрехите ви трябва да са достатъчно стегнати, за да показват, че сте жена, но достатъчно свободни, за да покажете, че сте лейди.
Мерилин Монро
Имам твърде много дрехи, имам твърде много възможности.
Риана
С възможно изключение на дрехите, салоните за красота и Франк Синатра, има малко теми, с които всички жени са съгласни.
Граучо Маркс
Най-добрата дреха за жената - това са обятията на любящият я мъж. Но за тези, които са лишени от такова щастие, ме има мен.
Ив Сен Лоран
Когато вие слушате, че дизайнерите се оплакват от своите професии, им кажете: "Не се увличайте, това са само дрехи".
Карл Лагерфелд
Животът стои пред мен като вечна пролет с нови и блестящи дрехи.
Карл Фридрих Гаус
Ти не обичаш някой, заради външния му вид, заради дрехите му или прекрасната му кола, а защото пее песен, която само ти можеш да чуеш.
Оскар Уайлд
Не съм вълк в овчи дрехи, аз съм вълк във вълчи дрехи.
Рики Джървейс
Носете дреха, но не позволявайте дрехата да носи вас. Не ставайте роби на модата. Обличайте това, в което ви е комфортно.
Сонам Капур
За да поднови енергията, изразходвана за физически труд, работникът трябва да бъде снабден с изискванията на своето съществуване като функциониращ организъм - храна, дрехи и подслон за себе си и семейството си. Социално необходимото работно време за производство на житейските нужди на работника е стойността на работната сила на работника. Следователно стойността на последния е сведена до определено количество стоки: тези, които работникът изисква, за да може да се издържа и възпроизвежда.
Антъни Гидънс
Що се отнася до хората, които казват, че справянето с проблемите чрез дрехите е повърхностно, мисля, че те казват това, защото имат свои собствени проблеми относно самооценката.
Трини Уудол
Добрата майка си спомня да сервира плодове на закуска, винаги е весела и никога не крещи, успява да не проектира собствените си неврози и недостатъци върху децата си, е активна и обичана доброволка от общността. Спомня си да прави събирания за игра, дрехите на децата й пасват, прави арт проекти с тях и се радва на всичките им игри.
Айлет Уолдман
В рамките на щастливия живот разхвърляното бюро или препълненото килерче за дрехи е нещо тривиално, но аз откривам - и чувам от други хора, че са съгласни - че отърваването от бъркотията дава непропорционален тласък на щастието.
Гретхен Рубин
Дрехата на човек, както и неговата душа е единствена и неповторима, а жената е невинен ангел, а не плод за греховна утеха.
Джани Версаче
Хората трябва просто да изразяват себе си и да не се тревожат за тенденциите – опитайте се да използвате модата като компас, индикатор, примери за неща, които можете да бъдете. Не бива да се приема толкова сериозно. Това са само дрехи.
Кели Кътроун
Модата не е просто въпрос на дрехи. Модата витае във въздуха, носена от вятъра. Всеки я предчувства и да вдишва. Тя е и в небето и на пътя.
Коко Габриел Шанел
Облечи се неправилно и ще запомнят дрехата. Облечи се безупречно и ще запомнят теб.
Коко Габриел Шанел
Законите трябва да са като дрехите. Те трябва да прилягат на хората, на които служат.
Кларънс Дароу
Жените имат страст към математиката. Те разделят възрастта си наполовина, удвояват цената на дрехите си и винаги добавят поне пет години към възрастта на най-добрия си приятел.
Марсел Ашар
По-добре е винаги да носите едно и също нещо и да знаете, че хората ви обичат за такъв, какъвто сте в действителност, а не за начина, по който дрехите ви правят.
Анди Уорхол
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9