Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дреха"
Изражението на лицата на жените са по-важни от техните дрехи.
Дейл Карнеги
Езикът - дрехата на мислите.
Самюел Джонсън
Красотата става жива и интересна, когато е скрита с дреха.
Моника Белучи
Дрехата е най-простото средство за разкритие на личността.
София Лорен
В човек всичко трябва да е прекрасно: и лицето, и дрехата, и душата, и мисълта.
Антон Чехов
Когато тя повдигна клепачите си, изглеждаше така сякаш, че тя сваля дрехите си.
Колет
Аз не моделирам дрехи. Аз създавам мечти.
Ралф Лорен
Автомобилът се превърна в артикул на дрехата, без който се чувстваме несигурни, необлечени и непълни в градския комплекс.
Маршал Маклуън
Дрехата диктува поведението.
Мая Плисецкая
Ако искате да извлечете максимума от себе си, не е задължително да спазвате диета - трябва да носите правилните дрехи.
Трини Уудол
Стилът е дреха на мислите.
Филип Честърфийлд
Обратите на речта са своего рода дрехи, в които са облечени мислите.
Йохан Якоб Енгел
Спомените са вълшебни дрехи, които не никога се износват от употреба.
Робърт Луис Стивънсън
Хлябът, който пазиш в резервите си, принадлежи на гладния; дрехата, която лежи в скрина ти, принадлежи на голия; златото, което си заровил в земята, принадлежи на бедния.
Василий Велики
Тялото е свещена дреха: то е това, в което влизате в живота и с което излизате от живота, и към него трябва да се отнасяме с чест, и с радост, и със страх. Но винаги с благословия.
Марта Греъм
Дизайнерите искат да ме облекат в плаващи дрехи като пролетта. Но не се чувствам като пролет. Чувствам се като топла червена есен.
Мерилин Монро
Няма дебели жени, има малки дрехи.
Фаина Раневска
Под дрехите всички хора са голи.
Хайнрих Хайне
Ако носите дрехи, които не ви подхождат, значи сте жертва на модата. Трябва да носите дрехи, които ви придават по-добра външност.
Вивиан Уестууд
Имате по-интересен живот, ако носите по-впечатляващи дрехи.
Вивиан Уестууд
Никога не съм прелиствала и един брой на "National Geographic", без да си дам сметка какви късметлии сме, че живеем в общество, където по традиция се носят дрехи.
Ерма Бомбек
Аз съм колекция от мисли и спомени, които харесвам или не. Аз съм нещата, които са ми са се случили или които съм направил. Аз съм дрехите, които нося на гърба си. Аз съм всяко място и всеки човек и всеки обект, които някога съм срещал. Аз съм торба кости, събрани в скала, която се върти хиляди мили в час.
Маколи Кълкин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9