Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Улица" - страница 3
Видът на всеобхватен економичен шпионаж и опити за извличане на информация от всякакви институции са добре документирани, но мисля, че в този контекст има опасност от опростяване и разглеждане на този сектор от кибернетичното пространство като еднопосочна улица.
Миша Глени
Да се развличаш постоянно ходейки на партита и премиери е задънена улица. Според мен, няма нищо по ужасно от човешката тълпа. Честна дума, по-добре е ходенето при зъболекар.
Мишел Уилямс
Архитектът трябва да се научи да вижда и да отваря очи, защото винаги има урок, който да научиш от улиците.
Сантяго Калатрава
Майка ми имаше правило, очевидно, че не мога да премина сам през улицата, но трябваше да намеря начин да го направя.
Стиви Уондър
Ако вървите по улицата и вървите по грешен път, помнете – Бог позволява обратни завои.
Сузи Орман
Никой не иска да чете история, в която видях сладко кученце на улицата и го погалих. Искам да кажа, това не е смешно. Пиша само за смешните неща.
Такър Макс
Седях в офиса си, когато някой ми се обади, за да ми каже, че два леки самолета са се сблъскали със Световния търговски център. Пуснах телевизора си; не след дълго имаше това шествие от хора от всякакъв вид, които вървяха по улицата. Това, което си спомням най-много, беше мълчанието на тази тълпа; нямаше звук.
Том Улф
Разбрах, че без английски никога няма да стигна далеч, затова мечтата ми беше да стана рецепционистка и затова започнах да уча английски от гледането на "Улица Сезам".
Анчи Мин
Все още имаме общност, но изглежда нямаме местна общност. Дори в малък град, където познавате съседите си и майка ви е надолу по улицата, те не са на една ръка разстояние.
Хелън Фишер
Хората са по-склонни да ме отминават на улицата, без да ме разпознават, и това е добре.
Хюго Уивинг
Може ли нещо да е по-показателно за леко, но общо безумие от аспекта на тълпата по улиците на Чикаго?
Чарлз Кули
Казано накратко и на езика на хората от улицата, това означава, че Бог е добър, че човекът е безсмъртен и че както сеем, така трябва да жънем.
Чарлз Ледбитър
Всеки един от нас може да направи добро дело, всеки ден и навсякъде. В болници с отчаяна нужда от доброволци, в домове за възрастни хора, където нашите родители и баби и дядовци копнеят за усмивка, чуващо ухо, на улицата, на работните ни места и особено у дома.
Шари Арисон
На улиците на Лос Анджелис хората се боят да се слеят с тълпата.
Брет Ийстън Елис
Рапът е от улицата и аз съм от улицата. Ето затова много хора ме приемат.
Ванила Айс
Извинете, но никога не ми се случи нищо особено важно... Аз съм просто момиче, което е забравило да погледне в двете посоки, преди да премине улицата.
Габриел Зевин
Забелязах, че след като напуснеш Лондон, ставаш малко по-известен. Хората в Лондон са твърде готини за училище. Не е толкова необичайно да видите някой от Лондон на улицата. Но извън Лондон хората са малко по-развълнувани да ви видят и да излязат да ви подкрепят.
Дейвид Уолямс
Трябва да работим за прости, добри, недекорирани неща, но неща, които са в хармония с човешкото същество и органично подходящи за малкия човек на улицата.
Алвар Аалто
Това е нещо, което всеки знае: Добре използваната градска улица е подходяща за безопасна улица. Пуста градска улица е подходяща за опасна.
Джейн Джейкъбс
Всичко трябва да бъде организирано за децата в Лондон - не можете просто да извървите три улици, за да видите приятел.
Карол Вордерман
Живеех по улиците на Ню Йорк и спях в къщите на приятелите си, понякога в метрото.
Лиз Мъри
Днес може да изглежда трудно, че не можем да отбележим тази специална годишнина, както бихме искали. Вместо това си спомняме от домовете си и от прага си. Но нашите улици не са празни; те са изпълнени с любовта и грижата, която изпитваме един към друг. И когато гледам страната ни днес и виждам какво сме готови да направим, за да се защитаваме и подкрепяме един друг, казвам с гордост, че ние все още сме нация, която онези смели войници, моряци и летци биха признали и на която биха се възхищавали.
Елизабет II
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9