Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Знак" - страница 6
Титлата християнин е упрек за нас, ако се отдалечим от Този, след Когото сме деноминирани. Името на Исус не трябва да бъде за нас като Аллах на мохаметанците, талисман или амулет, който да се носи на ръката, просто като външен знак и символ на нашата професия и да ни пази от злото чрез някакви мистериозни и неразбираема сила; но трябва да бъде гравирано дълбоко в сърцето, там изписано от пръста на самия Бог с вечни знаци.
Уилям Уилбърфорс
Общоизвестно, е че умът в красивите жени е знак за връзката им с дявола.
Федерико Андахази
Понякога изборът на най-простото решение е знак за мъдрост.
Филип Джиан
Според моя опит повечето математици са интелектуално мързеливи и особено не обичат да четат експериментални статии. Той изглежда имаше много силни биологични интуиции, но за съжаление с отрицателен знак.
Франсис Крик
Фактът, че привидно сложните инвеститори ще дадат на Мадоф стотици милиони долари, след като той откаже да им позволи да извършват обичайна старателна проверка, е в знак на почит към алчността или глупостта.
Хари Маркополос
Всички тези заблуди на предсказанието имат своя корен и основа от астрологията. Защото, независимо дали се проверяват очертанията на тялото, лицето или ръката, дали се вижда сън или видение, дали се прави справка с маркиране на вътрешностите или лудо вдъхновение, първо трябва да има небесна фигура, издигната с помощта на цели индикации, заедно с предположенията на Знаците и Сходствата, те се стремят да открият истината за желаното.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Нищо не служи като такъв сигурен знак на ума като мисълта за неговото отсъствие.
Шарл Перо
Трябва да бъде знак на чест за мъжете да спонсорират жени.
Шерил Сандбърг
Мислили ли сте някога, че вашето възприятие за реалността може да е грешно? Ако не сте, това е доста добър знак, че е така.
Ърни Зелински
- Защо сме стари, но душата ни не остарява, не спира да обича, не ни дава знак да спрем да се надяваме, да спрем да мислим за любовта? - Не знаете ли - засмя се тя, - че всички влюбени са деца, нямат възраст? Самата любов е дете.
Баха Тахер
Вярата във Вселената определено е знак от Вселената.
Беки Албъртали
Колкото повече знаци имате, толкова по-голяма е книгата, толкова по-пламтящи верижни триони.
Бенджамин Пърси
В китайският език и знака 140 са достатъчни, да съблазниш момиче, и за това, че да се напише Конституция.
Ай Уейуей
Любовта и добротата са в основата на моите религиозни вярвания. Ритуалите и външните знаци не са толкова важни, колкото действията и постъпките на човек. Религията трябва да бъде път към Бог, а не нещо, за което да се борим.
Бърни С. Сийгъл
До раздялата ни бях влюбена в него до забрава и бях готова да направя всичко за нежен поглед, за похвала, за знак на внимание. Бях луда по него. С течение на времето упоритостта се добавя към лудостта. Той ми изневери и магията се разсея. Обичах го твърде много.
Валери Трирвайлер
Способността да се смеете на себе си е знак за по-висока интелигентност.
Валери Франкел
Информационният взрив е мит, знак за паниката на мощен от власт индивид пред море от знания. Но знанието трябва да е морето. Само преплетени в нови и нови интерпретации, те са в състояние да генерират открития...
Владимир Рибин
На мен толкова са ми нужни възклицателни знаци, но аз тъна в многоточия.
Айзък Мериън
Като възрастни ние сме тези, които поставят началото на жизненост, любов или дисхармония в дома. Настроили сме се за едното или другото, а децата ни вземат знаците от нас.
Гейбриел Казънс
Скуката е знак, че сте откъснати от собственото си телесно преживяване и не живеете в настоящия момент.
Георг Фойерщайн
Най-важното нещо, което дядо ми ме научи, беше, че най-благородният начин да използваш своите умения, интелект и енергия е да защитаваш маргинализираните срещу тези с най-голяма власт - и че произтичащата от това вражда от страна на властта е знак на чест.
Глен Грийнуолд
В човешката природа е да го иска и да го иска сега; това е и знак за незрялост. Желанието да отлагате удоволствието за по-голям резултат е знак за зрялост.
Дейв Рамзи
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9