Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Знак" - страница 2
Може би това е знак за цивилизационен напредък, че самата идея за заплаха за първи ядрен удар днес изглежда гранично глупава или морално неприлична.
Ник Бостром
Желанието да се намериш е знак, че си готов. Импулсът винаги идва отвътре. Докато не дойде вашето време, няма да имате нито желание, нито сили да се заемете със самоизследване от цялото си сърце.
Нисаргадатта Махарадж
Да правиш другите щастливи чрез доброта на изказванията и искреността на правилните съвети е знак за истинско величие. Да нараниш друга душа със саркастични думи, погледи или предложения е презрително.
Парамаханса Йогананда
Надеждата, доколкото това е надежда за възкресение, е живото противоречие на това, от което произлиза и какво се поставя под знака на кръста и смъртта.
Пол Рикьор
Ако сте парализирани от страх, това е добър знак. Показва ви какво трябва да направите.
Стивън Пресфийлд
Споделям мнението на онези с по-широк поглед, които виждат в знаците на времето надеждата на човечеството за мир.
Франк Билингс Келог
Ако жената не може да реши какво да носи, това е сигурен знак, че тук е замесен мъж.
Шърли Конран
Нова наука за изкуството може да възникне само тогава, когато знаците станат символи и когато отворените очи и уши позволят да продължи пътя от мълчанието към реч.
Василий Кандински
Неудовлетвореност - верен знак, че е време да промениш нещо.
Джерард Бътлър
Опитът да накарате всички да ви харесат е знак за посредственост.
Колин Пауъл
Белегът е знак за сила... знакът на оцелял.
Лори Халсе Андерсен
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.
Чарли Чаплин
Думите са само знаци на идеите.
Самюел Джонсън
Искам да завладея света, а сякаш моето собствено семейство ми е сложило знак стоп на това.
Ким Уайлд
Изглежда е научен факт, че въпросителният знак произхожда от египетски йероглиф, символизиращ тръгваща си котка. Като опашка, нали разбирате?
Кристофър Уокън
Затова приех като много положителен знак, че клубът дойде при мен, а не обратното.
Денис Бергкамп
Забавното при знаците за спиране е, че те също са знаци за начало.
Маурийн Джонсън
Хващате се за всеки знак на надежда. Хващаш го с две ръце и му вдъхваш живот ден след ден. Правите всичко, за да го поддържате жив.
Мелина Маркета
Вселената е толкова добре балансирана, че самият факт, че имате проблем, служи и като знак, че има решение.
Стив Мараболи
Хората се оплакват от удивителните ми знаци, но аз честно казано мисля, че това е начинът, по който хората мислят. Не мисля, че хората мислят в есета; това е един удивителен знак към друг.
Том Улф
Страданието е знак, че нямате връзка с истината.
Антъни де Мело
Раят ще бъде огромен, пъстър гоблен от живи същества. Бог е Бог на живота... Изглежда ли това твърде детско и глупаво, за да се вярва? Със сигурност се надявам да е така, защото това е сигурен знак, че е истина.
Антъни Дистефано
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9