Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Период" - страница 3
Що се отнася до суверенитета на Босна и Херцеговина, ние се съгласихме да имаме ограничен суверенитет за ограничен период от време и това става ясно от Дейтънското споразумение.
Алия Изетбегович
И аз съм живял, тъй като вие - в период на студена война, по време на който ние постигнахме чрез постиженията си в науката и технологията на унищожението, че трети акт в тази трагедия на войната ще доведе до мира на изчезването.
Лестър Пиърсън
Винаги е забавно да се потопите в различен период от време.
Летисия Каста
В живота на мъжа има два периода, в който той напълно не разбира жената: до сватбата и след това.
Янина Ипохорска
Щастието е интервалът между периодите на нещастие.
Дон Маркис
Какво искаш да свършиш? В какъв ред на важност? За какъв период от време? Какво е наличното време? Коя е най-добрата стратегия за използването на времето за проекти с най-висока ефективност на резултатите?
Тед Ингстръм
Хората именно правят историята и това в крайна сметка се разбира от всички. В периодите, когато няма лидер, обществото замира. Прогрес настъпва едва когато смели и опитни лидери използват възможността да променят нещата към по-добро.
Хари С. Труман
С приятеля ми Джеймс Камерън направихме заедно три филма: "Истински лъжи", "Терминатор" и "Терминатор 2". Разбира се това беше в неговия ранен, нискобюджетен, арт-хаус период.
Арнолд Шварценегер
Внезапността на скока от хардуер към софтуер не може да доведе до период на анархия и колапс, особено в развитите страни.
Маршал Маклуън
Като германец, с оглед на историята на Втората световна война и ужасните дела от нацисткия период, чувствам специално задължение да помогна, доколкото мога, за развитието на европейско-израелските отношения и по този начин да допринеса за осигуряването на бъдещето и съществуването на Израел.
Хелмут Кол
Това, което се промени в Съединените щати с урагана Катрина, беше усещането, че навлязохме в период на последствия.
Ал Гор
Ще бъде трудна игра, ако мислите за спечелване на шампионат. Трябва да помислим за собствената си игра в момента и да се съсредоточим върху постигането на добри резултати, особено през коледния период.
Денис Бергкамп
Изобретяването на тийнейджъра беше грешка. След като идентифицирате период от живота, в който хората могат да останат до късно, но не им се налага да плащат данъци - естествено, никой не иска да живее по друг начин.
Джудит Мартин
Баща ми веднъж каза, че е родител, че единственото нещо, което правиш, изисква много дълъг период на обучение, а по времето, когато ставаш компетентен, вече не ти трябват уменията. Независимо от тази скромна оценка на техните родителски умения, те бяха прекрасни родители.
Майкъл Спенс
Няма такова нещо като "амбициозен" писател. Вие сте писател. Период.
Матю Райли
Целта е да се отложи дефектът, да се отложи дегенеративното заболяване, изтощаването и така нататък и по този начин да се съкрати периодът в края на живота, който се преминава в упадъчно или инвалидно състояние, като същевременно се удължава живота като цяло.
Обри Де Грей
В самия край на една книга мога да работя за по-дълги периоди, но най-вече измислянето на неща за три часа, това е достатъчно. Не мога повече. В края на деня може да се занимавам със сутрешната си работа и може би да напиша отново. Но мисля, че три часа са добре.
Питър Кери
Така че историята е плодородна територия за мен и мисля, че бих могъл да се чувствам щастлив с всеки период от историята, при условие че разполагам с подходящите източници и необходимото време за първоначалните изследвания.
Роуз Тримейн
Изследванията са толкова непредсказуеми. Има периоди, в които нищо не работи и всичките ви експерименти са катастрофа и всичките ви хипотези са грешни.
Франсис Колинс
Бомбардирахме алуминия с алфа лъчи... след това след определен период на облъчване премахнахме източника на алфа лъчи. Сега видяхме, че листът от алуминий продължава да излъчва положителни електрони за период от няколко минути.
Фредерик Жолио-Кюри
Със сигурност би било адаптивно за прародителя да има закръглена съпруга по време на стресови периоди на глад. Тя не само щеше да има повече калории за изгаряне и по този начин повече енергия и издръжливост, но тъй като мазнините съхраняват естроген, тя щеше да остане плодородна за по-дълго време.
Хелън Фишер
Имате добра съдебна система в САЩ, както научихте от периода Никсън-Уотъргейт.
Шон Макбрайд
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9