Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Период" - страница 2
Понякога не придавате значение на нито един миг и тогава се оказва, че е определил целия период от живота ви.
Анди Уорхол
Пожънах много успех още от самото начало. Никога не съм бил подлаган на изпитание за дълги периоди от време. Изпълних първата си професионална задача още когато бях в колежа. Подписах с агенцията на Уилиям Морис още преди да завърша.
Дензъл Уошингтън
Медицина - това е изкуството да се излъже пациента за периода, докато природата сама се справи с болеста.
Еван Езар
Дори и лъжата да бъде полезна за определен период, то с течение на времето тя неизбежно се оказва вредна. Обратно, правдата с течение на времето се оказва полезна, въпреки че за момента може да носи вреда.
Дени Дидро
Въпреки че времето е циклично, то не се повтаря; няма друг период, в което то може да се повтори.
Олаф Стейпълдън
Иновациите изискват ресурси за инвестиране и можете да видите, че много компании се отдръпват и преминават в интензивен защитен режим в голям продължителен период на финансово бедствие.
Питър Сендж
Враговете, както и любовниците, започват да приличат един на друг за определен период от време.
Сидни Харис
Но когато сте лишени от това за продължителен период, тогава цените човешкото общуване. Но трябва да оцелееш и така да измислиш всякакви умствени упражнения и това е невероятно.
Уоле Шоинка
За мен стремежът към монументалност е толкова вроден, колкото желанието за храна и секс, независимо как го отричаме. Паметниците се различават в различните периоди. Всяка възраст има своя собствена.
Филип Джонсън
В моят живот е имало такива периоди в които аз почти съм повярвал в точа, че даже и една единствена игра не мога да загубя.
Хосе Раул Капабланка
В течение на целият период, в който аз работя на платното, аз чувствам, как започнах да го обичам с такава любов, която се ражда от бавно разбиране.
Жоан Миро
Не ми пукаше за репортажи, отразяващи едно и също нещо ден след ден - кратък период на внимание.
Чарлз Портис
Жертви. Жертви на преходен период на морала. Това и двамата със сигурност сме.
Дадзай Осаму
Кризата предизвика плодороден период на научно ферментация и революция в икономическата теория.
Джеймс Тобин
И претърпял част от войната, когато бях дете. Бях твърде млад, за да разбера наистина какво се случва, но едно от любимите ми парчета анимация сега е онова Сбогом синьо небе в Стената, защото това се занимава директно с този период във времето.
Джералд Скарф
Бил съм на няколко войни, за да рисувам. Отидох във Виетнам. И направи рисунки във Виетнам през онзи период на войната там и установих, че това е много много тъжна ситуация.
Джералд Скарф
Много дълъг период от моя живот обкръжаващите ме мислеха, че аз съм щастлив, но това не беше така. Сега, когато действително съм щастлив, аз не възнамерявам да го споделям с никого.
Джерард Бътлър
Културата наистина се променя само когато е доказано, че нов начин на работа е успешен за определен минимален период от време.
Джон П. Котър
Веднъж в живота на всеки може да има период, в който той е напълно буден, вместо да спи.
Е. Б. Уайт
Няма маловажни периоди в животът.
Елдар Рязанов
Подобната на рояк поява на нови комбинации лесно и необходимо обяснява основните характеристики на периодите на бум.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Но е възможно в следващите дни тези години, през които сме преживели, евентуално да се мисли просто като период на смущения и регресия.
Карл Ялмар Брантинг
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща