Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Аспект" - страница 9
Шестте аспекта на духовния меч на Алибаба са клиенти, работа в екип, среща на промяната с радост, честност, страст и ангажираност. Звучи универсално, но компанията приема този списък много сериозно. Степента на съответствие с изброените принципи е половината от оценката при сертифицирането на служител в Алибаба.
Дънкан Кларк
Но няма трайна радост от определени зловещи аспекти на природата.
Едмондо де Амичис
Всеки един от нас има задължение към другите в основните аспекти на Неговия Аз.
Едуин Шнейдман
Оставянето на нещата да се случват винаги е най-лесното нещо в родителството не по-малко, отколкото в банковото дело, общественото образование и опазването на околната среда. Липсата на дисциплина е очевидна в наши дни в почти всички аспекти на американското общество. Защо? Това би трябвало да е много по-голям въпрос, над който да размишляваме, докато изнасяме боклука и завързваме обувките на децата си.
Елизабет Колбърт
Характеристиките, отразени от огледалото, издават, че той е лишен от всяка възможност за второ или свръх тяло-от политиката на надутото тяло на царя, от богоподобността на избрания от Господа заместник, от глупостите на глупак и дори от най-човешките скърби, живеещи във вътрешния човек. Раздробеното огледало означава или е разбиващата част на всяка възможна двойственост. Всички тези аспекти се свеждат до едно: до баналното лице и незначителната физика на нещастния човек, физика, която сега е лишена от всякаква метафизика. Това е едновременно по-малко и повече от Смъртта. Това е смъртта на Ричард и издигането на ново естествено тяло.
Ернст Канторовиц
Има онази странна и готина граница, която музиката може да пресече там, където все още ви накара да настръхнете и смятате, че е готина, но от друга страна това е нещо като да ви остави да се откажете малко от ироничните аспекти на това нещо. Мисля, че това е необяснимо, миризмата на филм. Това е вкусът на филма.
Зак Снайдър
Моята цел е да се опитам да кажа на обществеността, че Америка би могла да използва повече наука и технологии във всички аспекти на живота си.
Золтан Ищван
Качеството за мен е от ключово значение и това е вярно във всички аспекти на моя бизнес от недвижими имоти, хотели и мода.
Иванка Тръмп
Мисля, че родителският отпуск е изключително важен - и това е лично решение. Част от изграждането на компания, чиято цел е да овласти жените във всички аспекти на живота, е, че дадох свобода на екипа си да определи как изглежда родителският отпуск за всяка от тях поотделно.
Иванка Тръмп
Ако можем да смекчим сърцата си и ако имаме достъп до чистия и прост аспект на нашата природа, тогава можем да си възвърнем осъзнаването, че всичко, от което се нуждаем, вече е вътре в нас и всичко е постижимо.
Йехуда Бърт
Всеки аспект от живота ви е закотвен енергийно във вашето жизнено пространство, така че изчистването на безпорядък може напълно да трансформира цялото ви съществуване.
Карън Кингстън
Майсторските политици и ефективни агенти на промяната са склонни да постигат успех, като отделят и изтъкват някои аспекти от саморазбирането на нацията, предизвиквайки чувство за признание – и в крайна сметка движат гласоподавателите в тяхна полза. Обама го превърна във форма на изкуство.
Кас Сънстейн
Мисля, че психотерапията спасява животи и има голямо значение и мисля, че един от злощастните аспекти на лекарствата, отпускани по лекарско предписание, е, че хората са склонни да мислят, че това е достатъчно.
Кей Редфийлд Джеймисън
Всеки аспект на света днес - дори политиката и международните отношения - се влияе от химията.
Лайнъс Полинг
Само когато обръщаме еднакво внимание на всички аспекти на детето, когато ценим ръцете и сърцето му еднакво с главата му, то ще постигне симетрия. След това го гледайте как лети.
Линда Добсън
Любовта отваря сърцето ви, превъзхожда страха и проправя пътя за изцеление във всички аспекти на живота ви.
Лиса Ранкин
Изпускането на всяко чувство не е зряло. Да се научим да се справяме с неудобни и неприятни чувства е важен аспект на зрялостта.
Лора Шлезинджър
Вашият начин да се справите с детето си ще има много уникални аспекти, защото вие и вашето дете сте уникални човешки същества, а комбинацията е още едно специално ниво на уникалност.
Лора Шлезинджър
Това може да бъде най-старият аспект да си тийнейджър, да разбереш как наистина изглежда светът. Ако намерите някого в книга, знаете, че не сте сами и това е утешителното в книгите.
Лори Халсе Андерсен
Голяма част от работата ми идва от място на отчаяние или страх. Често пиша, за да придобия някакъв контрол над аспекти от живота си или света, които изглеждат твърде тъмни, за да се гледат директно.
Лорън Гроф
Дойдох да видя, по времето, когато бях в IBM, че културата не е само един от аспектите на играта – тя е играта.
Луис В. Герстнер
- Гламурът има два основни аспекта, - каза на един от уроците Яхова. - Първо, това е изгарящият, невероятно мъчителен срам за просешката нищожност на своя бит и телесното си безобразие. Второ, това е отмъстителното злорадство при вида на нищетата и нищожеството, което не е успял да скрие друг човек.
Виктор Пелевин
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
9
(Текуща)