Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Аспект" - страница 3
Има нормални моменти, когато е възхитително да бъдеш непоколебим, решителен, безконфликтен и следователно, когато почтеността несъмнено е добродетел. Почтеният човек знае какво да прави и го прави. Но както проучваме, има и моменти, когато сигурността и целеустремеността показват нещо по-малко възхитително: глухота за гласове, които трябва да бъдат чути, или слепота за аспекти на ситуация, които трябва да бъдат взети предвид.
Саймън Блекбърн
Жените вече не са жертви. Те станаха лидери. Те са начело на демонстрациите. Ще споделим роля във всички аспекти на живота, рамо до рамо с мъжете.
Тауакул Карман
Един аспект от бързия живот в Лондон, който никога не съм разбирал, например, е обичаят във фитнеса. Защо хората ходят на фитнес?
Том Ходжкинсън
За мен тялото и умът са различни аспекти на конкретни биологични процеси.
Антонио Дамазио
Написването на книга е най-трудният, склонен към безпокойство аспект от живота ми, защото думите, които слагам на хартия, са много сериозни за мен.
Франк Лунц
Почти всички аспекти на живота са конструирани на молекулярно ниво и без разбиране на молекулите можем да имаме само много схематично разбиране за самия живот.
Франсис Крик
Може ли нещо да е по-показателно за леко, но общо безумие от аспекта на тълпата по улиците на Чикаго?
Чарлз Кули
Конкретният аспект на времето, който ме интересува, е стрелата на времето: фактът, че миналото е различно от бъдещето. Спомняме си миналото, но не помним бъдещето. Има необратими процеси. Има неща, които се случват, като превръщаш яйце в омлет, но не можеш да превърнеш омлет в яйце.
Шон Карол
Интересувам се от филмът - от всеки аспект - актьорство, режисура, писане.
Адам Уест
Каквото и да ви вдъхновява, е аспект на вас самите. Всяко желание на сърцето съществува, за да ви подкрепи в откриването и проявяването му. Ако имате стремеж да бъдете нещо, това е така, защото имате потенциала да проявите качеството, което виждате, и поведението, което това качество ще породи.
Деби Форд
Ние виждаме нашите клиенти като поканени гости на парти, а ние сме домакините. Наша работа е всеки ден да направим всеки важен аспект от клиентското преживяване малко по-добър.
Джеф Безос
Вашите клиенти преценяват всеки аспект на всяка транзакция и оценяват всичко, от любезността на хората до лесното правене на бизнес до качеството на продукта до обслужването след продажбата.
Джефри Гитомър
Изучавайки антропологията, разработих един вид холистичен поглед върху човешкото съществуване, в който изброените от вас дихотомии са всички необходими и жизненоважни аспекти на живота.
Джоан Д. Виндж
Посланието е, че всички неща са свързани. Имаме животински аспекти, антропологични аспекти, растително-животински аспекти.
Джон Дий
Но обвиняването на исляма е прост отговор, по-лесен и по-малко противоречив от преразглеждането на основните политически въпроси и оплаквания, които резонират в голяма част от мюсюлманския свят: провалите на много мюсюлмански правителства и общества, някои аспекти на външната политика на САЩ, представляващи намеса и господство, западна подкрепа за авторитарни режими, нахлуването и окупацията на Ирак или подкрепата за военните битки на Израел с Хамас в Газа и Хизбула в Ливан.
Джон Еспозито
Много съм щастлив във всички аспекти на моя живот.
Джон Мейър
Кармата е основната причина за успех и неуспех във всеки аспект от живота.
Джъ Ган Ша
Историческата задача на големите религии беше да проумеят и провъзгласят духовния аспект на света и да запознаят вярващите с неговото значение. При по-нататъшното развитие на религията разбирането на духовния аспект би могло да доведе до идеята за самозареждащо се пространство.
Ервин Ласло
Бях поразен от мащаба на културата на знаменитостите в Америка. Моят опит е като новинарски журналист, а редакциите в САЩ се свиват - разследващи екипи се прекратяват или намаляват във вестници в цялата страна. Единственият аспект, който е разширен, е отразяването на културата на знаменитостите.
Карл Хайасън
Лесно е да се разсеете от водевилните аспекти на дебата за здравеопазването.
Карл Хайасън
Няма съмнение, че Уест Пойнт е повлиял кой съм ... Той има огромен акцент не само върху военните аспекти, но и върху развитието на характера. Независимо дали става въпрос за кода на честта или за взаимодействието, което имате, както с ръководството на кадетите, така и с ръководството на академията, всяко място, където сте, е тест за характер.
Майк Помпео
Ако трябва да се грижа за хората в болницата, трябва да знам всеки аспект от тяхното лечение и да разбирам тяхното страдание.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9