Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усмивка" - страница 8
Очакваме ви в Бремен, за да извървите заедно с усмивка пътя от раждането до смъртта, пътя, предписан от Аллах, пътя, по който върви глупавият със страх, смелият човек с гордост и мъдрият с усмивка.
Есад Бей
Въпреки че усмивката не струва нищо, от друга страна може да ви спечели много.
Жан-Пол Дидиелоран
Усмивка, приятелски жест, мълчалива подкрепа - не е нужно много, за да спаси човек от отчаяние.
Июн Ли
Наранените хора нараняват хората. Така моделите на болката се предават, поколение след поколение след поколение. Прекъснете веригата днес. Срещнете гнева със съчувствие, презрението със състрадание, жестокостта с доброта. Поздравете гримаси с усмивки. Простете и забравете за намирането на грешка. Любовта е оръжието на бъдещето.
Йехуда Бърт
Усмивката, която се разстила по лицето ми, се чувстваше като слънчева светлина, която ме стопли отвътре навън.
Каприс Крейн
Има една стара поговорка за говорещите: Няма да помниш какво са казали, но никога няма да забравиш как те накараха да се почувстваш. Тръмп знае това в костите си. Той дава на своите поддръжници - и те се увеличават - страхотно усещане за безопасност и сигурност, заедно със смях и усмивка.
Кас Сънстейн
Той вървеше с повече увереност от котка в тъмна уличка в Бруклин, очароваше всеки, когото срещна, само с усмивка и излъчваше сексапил като сироп, капещ от двоен куп палачинки.
Катрин Байби
Усмивката е изразяване на вътрешната красота и женственост. Тя трябва да идва от душата, да излъчва топлота и да сгрява сърцето, на този на когото ти се усмихваш, а не да напомня усмивка на скелет.
Кейти Макалистър
Не можеш да имаш дете и да останеш девствена... всеки път, когато Селма се опита да каже истината за този епизод от историята на страната си щеше да бъде посрещната само със съчувствени погледи... и объркани усмивки... не й вярваха... мислеха, че защитава честта на семейството си. Тя с възмущение осъзна, че само победителят може да наложи своята истина.
Кенизе Мурад
На лицето усмивка, а вътрешно аз умирам.
Конър Франта
Хейли беше принцеса от седми клас. Руса коса, сини очи, блестяща усмивка. Тя изглеждаше като реклама за ходеща паста за зъби.
Крис Грабенстайн
Сенаторът изви устни. Очевидно това означаваше усмивка.
Кристи Филипс
Аз научих това, че между приятелите усмивката може да бъде по-добра от смях.
Алън Брадли
Който убие дракона, получава принцесата и половината кралство, помисли Холт с усмивка.
Лейф Г. В. Першон
Тя знае твърде добре какво е да потискаш естествените си наклонности, да насилваш усмивка, когато се чувстваш вцепенен. [...] Изразяването на емоция не идва естествено, така че се научавате да го фалшифицирате. Да се преструвам. Да покажеш съпричастност, която всъщност не изпитваш. И така се научаваш да минаваш, ако имаш късмет, да изглеждаш като всички останали, въпреки че си разбит отвътре.
Кристина Бейкър Клайн
Дългата тъмна коса, вързана на артистичен възел, усмивка, която можеше да освети целия стадион Росунда, и горна палуба, която подлагаше на сериозно напрежение синята й риза с униформа.
Лейф Г. В. Першон
Ако не използваш усмивката си, ти си като човек с милион долара в банката и без чекова книжка.
Лес Гиблин
Искам да й кажа, че тези моменти, когато карам колело с нея, са едни от най-щастливите в детството ми, че мисля за тях през цялото време. Но въпреки усмивката й, мисля, че може би все още не сме там.
Либи Пейдж
Ти се усмихна ослепително, аз все още съм заслепен от твоята усмивка, но теб те няма и няма кой да ми покаже къде да отида...
Лорен Фуше
При възрастните усмивката на бебето предизвиква състояние на еуфория, несравнимо блаженство и щастие. Толкова е удоволствие, че от сега нататък възрастните са готови да разбият торта, за да го направи отново. И още. И още...
Людмила Петрановска
Отпуснете се. Дишайте дълбоко. Чакай. Пусни го навън. Разхлабете раменете си. Усмивка. Затвори си очите. Ще се изненадате колко гласове ще чуете, прошепвайки сладко насърчение в ухото ви.
Майк Дули
Една звезда никога не може да умре. Просто се превръща в усмивка и се стопява отново в космическата музика, танца на живота.
Майкъл Джексън
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
(Текуща)
9