Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усмивка" - страница 6
Усмивката е като ръка - удря се, ако е зла, тресе се по приятелски начин, ако е добра, тя се привлича към себе си, ако е радостна.
Сергей Снегов
Усмивките могат да бъдат по-смъртоносни от пистолетите, ако се използват правилно.
Сюзън Еноч
Неговата усмивка е взривоопасна, като динамит.
Тахере Мафи
Злото може да е "ненаучно", но също така е и песента или усмивката.
Тери Игълтън
Нищо не прави жените толкова красиви, колкото усмивката на желаният мъж.
Тес Геритсън
Лий казва, че цветовете са усмивките на природата.
Антоанет Мей
И Вилу започна да мисли, че тази война е глупаво мълчание на войник, едва забележима усмивка, мрачното лице на стопанина и сълзите на стопанката.
Антон Хансен-Тамсаре
Все още ми е много трудно на Запад да се свържа с тази учтива усмивка, без да казваш как мислиш или не казваш как наистина се чувстваш.
Уейърис Дайри
Усмивката е най-добрият начин да се справите с проблемите си, да потушите страховете си и да скриете болката.
Уил Смит
Прекрасните цветя са усмивките на Божията доброта.
Уилям Уилбърфорс
Думите няма да върнат нищо - нито време, нито лица, нито усмивки, нито рани.
Филип Клодел
Усмихнете се с най-добрата си усмивка на всеки, когото видите. Помислете за всички неща, за които трябва да сте благодарни... и се усмихнете. Светът ще се усмихне с вас.
Франк Бетджър
Съзнанието ми се завихри от спомени за живота, който бях водил. Непрекъснатата борба да се справят с изявите, преструвките, усмивките, които бяха посрещнати със сълзи. Дългите безсънни нощи, самотата, която прикриваше духа ми и ме превръщаше в истински призрак.
Анчи Мин
Майка ми ми се усмихна. Усмивката й някак ме прегърна.
Ар Джей Паласио
Усмивката е половин успех.
Хестър Браун
Дори в тъмнината усмивката му хвърляше сенки.
Хю Хауи
Радостта е усмивка, а не смях.
Чеслав Виткевиц
Упрек, оскърбление, даже клевета са лесни за приемане с усмивка, но вслушвайки се в похвалите на хората, които презираш е жестоко изпитание.
Шарлот Бронте
Гледаме на севернокорейците като на автомати, които гледат на паради, правят масова гимнастика с фиксирани усмивки на лицата - но под всичко това реалният живот продължава със същата сложност на човешките емоции, както навсякъде другаде.
Барбара Демик
Жените с готовност му отвърнаха, радостно отговаряйки на неговия поглед или усмивка. Но поредица от леки, мимолетни интриги го научиха, че дори и в най-интимното телесно сливане с човек човек може да остане сам. Още по-самотен, отколкото в празен лондонски апартамент пред телевизора. В един момент Алън напълно се отказа от срещите за една вечер. Вече няма нужда да спи с жени, за да се убеди отново в собствената си неотразимост. Сега го интересуваше повече да говори с жени, а не да ги завлича направо в леглото.
Шарлоте Линк
Да се чувствате проспериращи означава да плащате сметките си за комунални услуги навреме и с усмивка на лицето. Просперитет означава не само да даваш на бездомника, но и да имаш усмивка на лицето си, когато го правиш. Просперитет също означава да купувате пресни продукти с усмивка на лицето си, вместо да купувате еднодневен хляб или да се пазарите презрели плодове с намръщено лице. Нещо повече, да бъдеш проспериращ означава да даваш щедър бакшиш с усмивка на лицето си, когато сервитьорът ти е дал страхотно обслужване, вместо да се опитваш да го задушиш само с процент или по-лошо, без никакъв бакшиш.
Ърни Зелински
Наслаждавайки се на семейството си, времето си сред природата и шанса да върша работа, която намирам за безкрайно очарователна и полезна. Усмивката ми става още по-голяма, когато си мисля колко щастлив съм да имам такива удоволствия, които да са част от ежедневието ми.
Барбара Фредриксън
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9