Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усмивка" - страница 5
Квадратурата на свободата може да се изчисли по ъглите на усмивките.
Станислав Йежи Лец
Ако някой не ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.
Тензин Гяцо
Любовта започва с усмивка, расте с целувка и завършва със сълза.
Августин
Имах репутацията на страшни усмивки, които караха децата да пищят. Злите клоуни нямаха нищо против мен.
Ан Чарлс
Усмивката, която се появи на лицето на мистър Грейс, би могла да предаде състоянието му, ако той беше актьор в ролята на Мефистотел.
Ана Катрин Грийн
Опитах се да игнорирам чувството на нежност, смесено с раздразнение, което ме обзе. Въпреки факта, че се държеше непоносимо, беше много трудно да се потисне усмивката.
Маргарет Роджърсън
Мисля, че можете да бъдете депресирани и да процъфтявате, мисля, че можете да имате рак и да процъфтявате, мисля, че можете да бъдете разведени и да процъфтявате. Когато вярвахме, че щастието е само усмивка и добро настроение, това не беше много добре за хора като мен, хора в долната половина на положителна афективност.
Мартин Селигман
Това е странна усмивка, но тя стига до очите му и я бутилирах. И го сложих в пакета си с амуниции, който се пази точно до душата ми и духа на Джъстин и надеждата на Шивон и страстите на Тара. Защото, ако се събудя една сутрин и не мога да стана от леглото, ще имам нужда от всичко, което имам, за да се боря с тази болест, която може да спи вътре в мен.
Мелина Маркета
Широко отворените очи и детската усмивка създават впечатление за откровеност и тогава лъжата звучи като истината. Това работи перфектно вече в онези далечни времена и, изненадващо, тази идея не изисква сериозни модификации, за да може да работи безпроблемно в света на възрастните.
Андерш де ла Моте
Керстин го гледаше дълго. Усмивката й беше като неочаквана бяла анемона в грозна гора.
Мортен Санден
...тя му отправи една от онези широки усмивки, които запази за непознати, сякаш осъзнаваше, че може да мине в техните очи за обикновена жена.
Никол Краус
Усмивката винаги е добра, защото тя разкрива простият вътрешен свят на човека.
Николай Новиков
Най-любящите родители и роднини извършват убийства с усмивки на лицата. Те ни принуждават да унищожим личността, която всъщност сме: фин вид убийство.
Оинкан Брейтуей
Влюбих се в очите, които ме гледаха, и в усмивките. Мисля, че благотворителността е най-съблазнителното нещо на света и никога не съм го правил. За първи път в живота си си заобиколен от хора, които ти казват да направиш нещо, което помага.
Анди Мълиган
При този човек, другари, имаше приятна усмивка, но железни зъби. (За Михаил Горбачов)
Андрей Громико
Гневът в сърцето не може да бъде покрит със сладки усмивки и меден глас.
Андрей Звонков
Любовта е като усмивка, никога не избледнява и е заразна.
Паула Дийн
Има смисъл да започнеш денят си с усмивки и лекомислени постъпки. Всичко това благотворно повлиява на продължението му.
Рафаел Джордано
Усмивката е преди всичко само мимика!
Рей Клуун
Винаги съм избирал всичките си приятели дали са смешни. Какъв по-добър начин да прекарате времето от смях или усмивка?
Рики Джървейс
Природата често дава на хората, които рядко се усмихват един невероятен дар: когато се появи усмивка на лицата им, те се променят неузнаваемо.
Робърт Харис
Някои на ръководни длъжности работят, сякаш са на дърво на маймуни. Те се грижат всички, които гледат надолу, да виждат само усмивки. Но твърде често тези, които гледат отдолу, виждат само магарета.
Саймън Синек
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9