Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усмивка" - страница 4
Всеки един от нас може да направи добро дело, всеки ден и навсякъде. В болници с отчаяна нужда от доброволци, в домове за възрастни хора, където нашите родители и баби и дядовци копнеят за усмивка, чуващо ухо, на улицата, на работните ни места и особено у дома.
Шари Арисон
Излагането на положителната ви енергия ви свързва обратно с основните човешки ценности, които всички споделяме. Денят на добрите дела показва, че независимо от размера на жеста, усмивката, която озарява деня на някой друг, или доброволчеството във вашата общност, ние всички можем да вземем активно участие в промяната.
Шари Арисон
Опитахме се да не се усмихваме, защото усмивката само насърчава мъжете да ви отегчават и да ви губят времето.
Шийла Хети
Истинската усмивка е, когато устата и сърцето се координират помежду си.
Барбара Ан Кипфър
Усмивка, здрав разум и уиски могат да решат практически всички проблеми, с които ще се сблъскате в живота.
Бил Мъри
...имайте усмивка за всички, които срещнете и план за убийството им.
Брад Тор
Мечтата е това, което държи възпроизведеното в нашата глава отново и отново - в ситуации вие ще виждате това, което носи усмивка на лицето ви.
Виктория Джъстис
Обичам моята усмивка. В нея аз показвам самата себе си.
Деми Ловато
И загадъчната усмивка струва десет страници диалог.
Кони Брокуей
Комедията, може да се каже, е общество, защитаващо себе си с усмивка.
Джон Пристли
Видях същата усмивка, която възбужда сърцето на жената и кара мъжа да посегне към револвера си.
Макс Бранд
За победи задължително трябва да имате развити мускули, а за покоряването на обкръжаващите трябва да имате обаятелна усмивка, увереност в себе си и позитивно настроение.
Оуен Уилсън
Усмивката й беше единствената форма на нейната защита, малката й дипломация.
Антон Макаренко
Не ми трябват лекарства, за да съм гений, не приемай гений, за да бъда човек, но имам нужда от усмивката ти, за да бъда щастлив.
Чарли Чаплин
Усмивката може да прикрива предателство, а зад сърдечността е възможно да се скрива най-мерзкото неуважение...
Артър Хейли
Усмивка, появяваща се на лицето без всякакъв повод, или без мярка ласкателни думи - най-сигурното доказателство за лицемерие.
Джеймс Фенимор Купър
Професионалният риск да бъдеш Плейбой зайче е болезнената мускулатура на лицето, предизвикана от задължителни усмивки.
Джърмейн Гриър
Съдбата не се явява абстрактна - понякога тя е нож на роб, а понякога усмивка на неомъжена жена.
Ернесто Сабато
Лицемерните не могат да простят искреността на чувствата ми. Те дебнат моите летящи стъпки, за да ги окалят и смъкнат долу. Още една усмивка в света искат да угасят. Да стане мрачно и студено като в затвор. Да облечем в черно-белите дни. Да няма нощ с голи, лунни рамене!"
Блага Димитрова
Радостта е усмивка на Мъдростта.
Ваклуш Толев
Всяко искане, направено с лека усмивка, се посреща по-добре, отколкото друго, направено с гримаса, макар също лека.
Гиньо Ганев
При добре обмислена употреба, усмивка като тази може да подпали свещена война.
Нийл Геймън
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9