Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усмивка" - страница 2
Най-дълбоката и органична смърт е смъртта в уединение, когато дори светлината се превръща в принцип на смъртта. В такива моменти ще бъдете откъснати от живота, от любовта, усмивките, приятелите и дори от смъртта. И ще се запитате дали има нещо освен нищожеството на света и вашето собствено нищожество.
Емил Чоран
Децата показват чрез своите игриви усмивки божественото във всеки. Тази простичка добрина сияе право от сърцата им и просто иска да бъде изживяна.
Майкъл Джексън
Аз съм като Робин Худ. Ограбвам богатите, за да вдъхна живот на тези проекти... е, не точно ги ограбвам. Това става с усмивка.
Имелда Маркос
Най-любящите роднини и родители извършват убийство с усмивки на лица. Те ни принуждават да унищожим човека, който сме в действителност – най-изтънчения вид убийство.
Джим Морисън
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение.
Епикур
Винаги работи. Винаги обичайте. Обичайте жена си и децата си повече от себе си. Не очаквайте благодарност от хората и не се разстройвайте, ако не ти благодарят. Наставление вместо омраза, усмивка вместо презрение.
Епикур
Започни, момченце, да разпознаваш майка си с усмивка.
Вергилий
Няма по-забележими лъжи, от лъжливата усмивка.
Мат Деймън
Снизходителна усмивка - висша форма на презрение.
Пърл Бък
Всеки път, когато жената не разбира нещо, на лицето и се появява приятна и нежна усмивка и тогава изглежда, че тя всичко разбира.
Етиен Рей
Никога няма да узнаем колко добрини може да сътвори една най-обикновена усмивка.
Майка Тереза
Не съжалявам за преживените страдания, нося белезите си като медали, знам, че свободата има висока цена, толкова висока, колкото е цената на робството; единствената разлика се състои в това, че плащаш на друго сърце и с усмивка, макар и понякога усмивката да е придружена от сълзи.
Паулу Коелю
Опитвам се да разширя обхвата на позитивната психология далеч отвъд усмивката. Щастието е само една пета от това, което хората избират да правят.
Мартин Селигман
Усмивката е най-добрият начин да се измъкнеш от неприятности, дори и да е фалшива.
Масаши Кишимото
Партенонът без мрамори е като усмивка с липсващ зъб.
Нийл Кинък
Най-сладките усмивки пазят най-мрачните тайни...
Сара Шепард
Сексът без усмивки е толкова гаден и безвкусен като водка с тоник без лед.
Стивън Фрай
Но аз съм убеден, че онези евреи, които днес стоят настрана със злобна усмивка и с ръце в джобовете на панталона си, също ще искат да живеят в нашия красив дом.
Теодор Херцел
Дори усмивката е добро дело.
Шари Арисон
Покажи ми усмивка си и аз ще ви покажа отсреща.
Ванила Айс
Аз съм много близко до насилието, когато ми кажат, че човек е единственото същество, което умее да се усмихва. Аз съм виждал, как се усмихват птици. И нека за градският човек това да прозвучи странно, но такава скромна усмивка, както при лоса, аз въобще не съм срещал.
Аки Каурисмеки
Това не е само усмивка на моментно щастие. Когато изчезне от лицето ми, ще остане с мен.
Джеймс Фрей
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9