Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Въздух" - страница 7
Със сигурност знаете, че удоволствието скоро се изпарява във въздуха? Тогава всичко, което ни остава, са историите.
Ханан ал Шаих
Съществува друг свят, който трябва да преживея. Съществува род хора, които трябва да срещна. Трябва да вдишам въздуха, който дишат - да споделят света си на всяка цена.
Хидео Коджима
Когато пиша, чакам да видя някого и чакам да го чуя. Това е почти като да извикваш духове от въздуха, използвайки собствената си нестабилност на въображението.
Чарлз Бакстър
Лошата новина е, че падаш във въздуха, нямаш за какво да се закачиш, нямаш парашут. Добрата новина е, че няма основание.
Чогям Трунгпа
Да си в изгнание означава да ти бъдат отнети нещата, които обичаш най-много на света - въздухът, който дишаш, земята, по която ходиш. Те съществуват от другата страна на стената - там и не - непроменени от времето и обстоятелствата, съхранени в перфектна памет в земя на мечти.
Шанел Клийтън
Много въздух в стаята, високи тавани дават усещане за свобода, вдъхновяват творчески импулси. Когато работите върху голяма картина, ниският таван не е от полза.
Шимада Соджи
На излизане той - о, как искам да повярвам - вдъхна флорален аромат на момински парфюм, все още съблазнително във въздуха.
Бен Мезрич
Фурната ставаше все по-гореща и Хензел започна да се поти. Тогава вкусна миризма се носеше по ноздрите му. О, не! - помисли си. - Аз готвя! Той подуши въздуха. И мирише вкусно!
Адам Гидуиц
Състезанията с коне са добро забавление на чист въздух, независимо от това къде ще завършите в резултатът.
Бел де Жур
Представете си човек, който влиза тук тази вечер и твърди, че "въздух не съществува", но продължава да диша въздух, докато спори. Сега интелектуално атеистите продължават да дишат - те продължават да използват разума и да правят научни заключения [което приема подредена вселена], да правят морални преценки [което приема абсолютни стойности] - но атеистичният възглед за нещата на теория би направил такова "дишане" невъзможен. Те дишат Божия въздух през цялото време, когато спорят срещу него.
Грег Бансен
Животът, според Дзен, би трябвало да се живее като птица която лети във въздуха или като риба която плува във водата.
Д. Т. Судзуки
Тази разходка около блока, този чист въздух ще ви помогне да работите по-бързо и ефективно, когато се върнете.
Даниел Левитин
Тъй като пилатес изисква от вас да притискате корема към гръбнака си, не искате да позволите на долната част на корема да се закръгли и да натисне, когато въздухът влезе в белите дробове. Вие също не искате тази коремна ключалка да ви принуждава да дишате плитко. За да дишате правилно, трябва да разширите гръдния си кош, предимно през средния си гръб.
Денис Остин
Това е последната страхотна минута, преди той да влезе в живота ти, но ти още не знаеш това, не можеш да знаеш. По-късно обаче ще се опитате да си представите къде е бил точно в този момент, когато се е обърнал и е започнал да пътува към вас, вие към него и как светът около вас двамата не е забелязал. Животът ви не би бил същият, но всичко това чакаше, във въздуха, всяка съдба и шанс и неизбежност.
Дж. П. Монингър
Можете да жестикулирате с транснационалния проблем с ислямисткия тероризъм всичко, което ви харесва, но това е просто горещ въздух, освен ако не инвестирате в подходяща сигурност на земята във вашата собствена държава, с правилните гаранции за гражданските свободи.
Джайлс Фодън
Правилното зачитане на природата означава, че не можете да замърсявате въздуха, да тровите реките и да сечете безразборно горите, без да страдате много.
Джей Парини
Затварям очи и си поемам дълбоко въздух и мисля за живота си и как съм се озовал по този начин. Мисля за руините, разрухата и останките, които съм причинил на себе си и на другите. Мисля за омраза към себе си и отвращение към себе си. Мисля как и защо и какво се е случило и мислите идват лесно, но отговорите не.
Джеймс Фрей
Никога не спя в самолета. Трябва да съм буден и да използвам силата на ума си, за да го държа във въздуха.
Джен Ланкастър
Направих малко откритие. Оказва се, че без крила да останеш във въздуха е почти невъзможно.
Джил Барнет
Китайците разбраха, че имат огромен екологичен проблем. Хората в Пекин, някои дни, буквално не могат да дишат. Над милион китайци умират преждевременно всяка година поради замърсяването на въздуха.
Джо Байдън
В исторически план много малко открития са направени от въздуха. Повечето от най-големите прозрения зависят от интелектуалната екология, в която учените са живели. Настъпи известна критична маса от "нови открития" и ярки хора по целия свят разбраха за това и няколко прочетоха чаените листа по същия начин.
Джон Медина
В танца на живота първо дръпнете собствената си кислородна маска, след това поемете дълбоко въздух и помогнете на всички останали. Те ще ви благодарят за това, повярвайте ми.
Джон Паркин
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9