Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Творчество" - страница 2
Класовете ще притъпят ума ви, ще унищожат потенциала за автентично творчество.
Джон Наш
В хуманистичния идеал мейнстриймът е мястото, където се провеждат интересни дебати, генерирането на нови идеи и творчество. В рационалното общество този основен поток се счита за неконтролируем и поради това е маргинален. Вместо това централната част е заета от структури и придворни.
Джон Ралстън Сол
Не искам да живея в свят, в който се записва всичко, което казвам, всичко, което правя, всички, с които говоря, всеки израз на творчество или любов или приятелство.
Едуард Сноудън
По време на половин век литературно творчество се стремях да въведа философията на еволюцията в сферата на литературата и да вдъхновя читателите си да мислят в еволюционно отношение.
Йоханес Йенсен
Единствено в творчеството има възможност за съвършенство.
Анаис Нин
Често чуваш младежта да казва: аз не искам да живея с чужд ум, аз сам ще обмисля. Защо ти трябва да обмисляш обмисленото? Взимай готовото и върви по-нататък. В това е силата на творчеството.
Лев Толстой
Трябва да обичаш това, което вършиш и тогава трудът - дори най-грубият - се извисява до творчество.
Максим Горки
Една от големите радости на живота е творчеството. Информацията влиза, разбърква се и излиза по нови и интересни начини.
Питър МакУилямс
Комерсиален успех и творчество - това са неразделни неща.
Филип Киркоров
Творчеството е висш подвиг, а подвига иска жертви.
Василий Ключевски
Не конкурирайте вашите реклами агенти в творчеството. Защо да държите кучета, а самите вие да лаете?
Дейвид Огилви
Творчеството включва разчупване на установените модели, за да погледнем на нещата по различен начин.
Едуард де Боно
Творчеството е чудесен мотиватор, защото кара хората да се интересуват от това, което правят. Творчеството дава надежда, че може да има полезна идея. Творчеството дава възможност на всеки да постигне някакъв вид постижение. Творчеството прави живота по-забавен и по-интересен.
Едуард де Боно
Балансирайки между радост и тъга, аз принасям своя живот в жертва на творчеството.
Ив Сен Лоран
Вашите уникални творчески таланти и способности протичат през вас и се изразяват по дълбоко удовлетворяващи начини. Вашето творчество винаги е търсено.
Луиз Хей
Виждам единството на творчеството в изкуството на театъра, филма, телевизията, естрадата. Четири музи, а ти си един...
Анатоли Папанов
В творчеството си никога не обяснявам напълно всичко. Всеки по своему разгадава моята тайна, а аз предпочитам да я задържа.
Милен Фармер
Свободата на творчеството е свободата да се правят грешки.
Пьотр Капица
Творчеството не е егоистичен акт или търсене на внимание от страна на артиста. Това е дар за света и всяко същество в него. Не ни мамете с вашия принос. Дайте ни каквото имате.
Стивън Пресфийлд
Компютърът предлага друг вид творчество. Не можете да пренебрегнете креативността, която компютърните технологии могат да донесат. Но трябва да можете да се движите между тези два различни свята.
Тадао Андо
Да бъдеш във Флоренция означава да размишляваш върху сложното многообразие на Европа и нейното изгубено творчество.
Тимоти Гартън Аш
Моето творчество е много егоистично - аз пиша за себе си и не считам, че аз имам целева аудитория.
Ървин Уелш
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9