Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тема"
Нали знаеш, че всички са невежи, само че по различни теми.
Уил Роджърс
Ако истината беше една, нямаше да можете да нарисувате сто картини на същата тема.
Пабло Пикасо
Просперитетът е задължително първата тема на една политическа кампания.
Удроу Уилсън
Всеки един е повече или по-малко луд на някоя тема.
Ръдиард Киплинг
Глупаците са моята тема, нека сатирата бъде моя песен.
Джордж Байрон
Главната тема се явява повърхността, която има свой цвят, свои закони по-големи от тези обекти.
Пиер Бонар
Един филм е - или трябва да бъде, повече музика отколкото измислица. Трябва да е движение от настроения и чувства. Темата, която е зад емоцията, както и смисълът - идват по-късно.
Стенли Кубрик
Ако искате да попречите на човек да прави нещо, накарайте го да говори по тази тема: колкото повече хора говорят, толкова по-малко имат склонност да правят.
Томас Карлайл
Преди да дойда тук, бях объркан от тази тема. След като изслушах вашата лекция, аз все още съм объркан - но на по-високо ниво.
Енрико Ферми
Някои теми са толкова сероизни, че за тях може да се говори само на шега.
Нилс Бор
Спортът става любима тема за размисъл, а скоро ще стане и единствен метод за размисъл.
Василий Ключевски
Хубавото на книгите - те ни дават храна за размишление, и при това на най-различни теми.
Анатол Франс
Живота дава много теми за размишление, но малко време.
Хийт Леджър
Халтурата, разбира се винаги е безпринципна, тя създава безразлично отношение към темата - трудно се избягва.
Владимир Маяковски
Най-секси са мислещите хора. Никой не се интересува от тези с празна глава, които говорят само на най-новите теми – няма най-нови теми. Това са само глупости.
Вивиан Уестууд
Всред цялото това голямо разнообразие от теми, индивидът не може да постигне съвършенство във всяка, защото едва ли е по силите му да възприеме и разбере общите теории за тях.
Витрувий
Харесвам красотата на поезията на Фокнър. Но не харесвам темите му, никак.
Мануел Пуиг
Темата за мен е любовта и липсата на такава. Всички искаме това и не знаем как да го получим и всичко, което правим, е някакъв опит да го уловим за себе си.
Райън Гослинг
Всеки е реакционер по теми, които разбира.
Робърт Конкуест
И докато сме на тема лекарства, винаги трябва да гледате на риска спрямо ползата.
Темпъл Грандин
През последните няколко десетилетия има две популярни теми за поезия: войната във Виетнам и СПИН, за които и двете почти всички сме почувствали дълбоко.
Том Гън
Светът е добър може би за това, че той е отлична тема за размишления.
Уилям Хазлит
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9