Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лекарство" - страница 8
Вие имате силата да лекувате собствената си болка и можете да го направите без операция, лекарства или други инвазивни интервенции.
Джед Даймънд
Психотерапията е практика, която ангажират много различни професионални дисциплини. Психиатрите също са лекари и все повече предлагат лекарства и правят все по-малко реална терапия.
Джед Даймънд
Не искам 100 различни лечения на рак. Искам, знаете, дайте ми пет. Така че ако сте имали, знаете, пет лекарства, бихте могли да премахнете 90 процента от рака. Това е моя цел. Мисля, че ще го направим.
Джеймс Д. Уотсън
От страданието няма лекарства, понеже живота не е болест, а смъртта не е наказание.
Джеймс Холис
Чаят е лекарството от всичко.
Джейн Бийтън
Не съществуват лекарства за идиотизма.
Дженива Лий
Инжекциите са, знаете ли, приятелю, най-доброто лекарство за всичко!
Джеронимо Стилтън
Надявам се тогава, че тази книга може да помогне за преодоляване на някои от предразсъдъците към подходите на ума и тялото и за повишаване на осведомеността, че отчитането на ума в здравето всъщност е по-научен и основан на доказателства подход, отколкото разчитането все повече силно върху физически интервенции и лекарства.
Джо Марчант
Моето впечатление е, че "болкоуспокояващите" лекарства подобряват настроението на пациента, вместо да премахват болката.
Джон Сарно
Топлината на ръцете й, светлината на любовта, добротата в очите се оказаха по-силни от всяко лекарство.
Джоуи Грасефа
Мога ли да бъда лекарството, което се нуждае от лекарството; Нека бъда роб, който има нужда от роб; Мога ли да бъда мост, който се нуждае от мост.
Евгени Торчинов
Книгите са като лекарства. Те убиват, ако бъде злоупотребено с тях.
Жерар Клайн
Малката доза романтика на далечни скитания е много по-полезна от всяко лекарство.
Иля Варшавски
В този свят, всяка болест има свое собствено лечение. Само за смъртта няма лекарства.
Исмаил Кадаре
- Какво имаш там? - Лекарство. - Да? Алергични ли сте? - Това е за да не те удуша.
Йонас Т. Бенгтсон
Първо чаят беше лекарство, а след това се превърна в напитка.
Какудзо Окакура
Ние всички деца сме такива! Повече се страхуваме от лекарства, отколкото от болести.
Карло Колоди
В природата не съществува лекарство, което би могло да излекува неговото разбито сърце.
Кас Морган
Мисля, че психотерапията спасява животи и има голямо значение и мисля, че един от злощастните аспекти на лекарствата, отпускани по лекарско предписание, е, че хората са склонни да мислят, че това е достатъчно.
Кей Редфийлд Джеймисън
Аз съм огромен привърженик на лекарствата, отпускани по лекарско предписание, дадени разумно и поради правилните причини и правилната диагноза, а също и психотерапията.
Кей Редфийлд Джеймисън
Няма лекарства, които да върнат мъртво нещо към живота.
Кристин Кашор
Една от най-опасните и най-добре пазени тайни на медицинската професия е епидемията от анестезиолози, които са пристрастени към собствените си лекарства.
Кристофър Макдугъл
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
(Текуща)
9