Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Краище" - страница 7
В края на краищата няма чисти мъже, като момичета.
Цао Сюецин
Ти си истинска находка и ме караш да съм доволен до известна степен. В края на краищата аз съм недоволна и вие не можете да промените това.
Чарлз Бакстър
Вероятно, когато си тръгнем, ще ни смятат за безстрашни герои - в края на краищата никой от нас не се е оплаквал, не е проявил безпокойство!
Шан Са
В края на краищата, когато дъщеря отива при човек, на когото се отдава с тяло и душа, бащата, някъде в дълбините на душата си, има желание да се противопостави на това.
Шимада Соджи
Да, всички знаем, че има голям шанс ракетите да не работят правилно, когато хората от правителството най-накрая дойдат да ги вземат, но с годините спряхме да се тревожим за това. Дълбоко в себе си повечето от нас смятат, че така е по-добре. В края на краищата, ако има семейства в далечни страни със собствени ракети в задния двор, въоръжени и насочени към нас, ние се надяваме, че те също са намерили много по-добро приложение за тях.
Шон Тан
В края на краищата, аз съм умен, красив, умерено дебел човек в пълния разцвет на силите си.
Астрид Линдгрен
В края на краищата, най-големите радости са вътре в нас.
Юрий Визбор
Можем ли да мечтаем за повече? В края на краищата, това е една история, която е нова ера!
Юрий Гагарин
В края на краищата не е важно, какво достигнах в живота, важното е това, че всяка минута живях.
Юрий Олеша
Основата задача на актьора е да бъде разбран. В края на краищата, публиката плаща за вход, и няма други задължения.
Бъстър Кийтън
В случай, че жената вземе фамилията на съпруга си, тя получава енергията на два рода едновременно, нейния и неговия: в края на краищата тя се нуждае от тази двойна енергия, за да роди и отгледа здраво дете.
Виктория Райдос
В края на краищата, нашата памет това сме ние. Но, тя все пак е голяма част от нас.
Владимир Василев
Това, за което започна да говори, беше болезнено. Натрупва се в него, като течност в купа, краищата на която вече са пълни...
Владимир Цветков
Така че Ной щеше да събере всички, от които се нуждаеше. Не би взел маймуни; в края на краищата никога не можете да сте сигурни, че един ден те няма да си спомнят Дарвин и ще започнат да се развиват в хора.
Волфдитрих Шнуре
Искам да кажа, че във всеки случай, когато наистина почувствате нещо, се сблъсквате с трудността да го изразите. И това в края на краищата оформя вашия стил.
Георгиос Сеферис
Философски погледнато, ценностите са краищата на нашите намерения. Никога не ги постигаме напълно.
Гордън Олпорт
Не трябва да е срам да признаеш грешка; в края на краищата, ние наистина само признаваме, че сега сме по-мъдри, отколкото някога сме били.
Грег Маккюън
Много хора с ниско самочувствие ще отидат до краищата на Земята, за да намерят обидата зад комплимента.
Дейвид Р. Хамилтън
Всички смъртни случаи, всички краища са път към следващото начало.
Алберто Вилолдо
Слушай, ако се опитваш да угодиш на всички, то в края на краищата ще разочароваш всички.
Джаклин Сюзан
В края на краищата, само хората са способни да правят боклук.
Джарон Ланиер
В края на краищата, колко често имате втори шанс?
Джей Ашър
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9