Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Краище" - страница 6
Някои краища са по-щастливи, други не толкова щастливи, но не е важен само процентът на щастие. Това е музиката на това. Животът на повечето хора няма достатъчно музика.
Ани Кейгън
Да запазите спокойствие, независимо какво се случва около вас, е невероятно предизвикателство, но това ще освободи вашето психическо усещане и вероятно ще добави няколко години към живота ви - в края на краищата, да се занимавате с нещата само ги влошава. Животът винаги е пълен с драми и предизвикателства, но не е нужно да реагирате прекалено на никое от тях, ако решите да не го правите.
Соня Чокет
Правосъдието прилича на маскирана девица. Нея я иска ищецът, изисква я прокурорът, нея съблазнява адвоката, нея я поддържа съдията, който в края на краищата и я овладява.
Софи Арну
В края на краищата човек е нелепо от нещастието за другиго.
Стефан Жеромски
Памет. В края на краищата всичко се свежда до това. Всичко на света.
Стивън Уотсън
Индивидуално можем да работим върху себе си. Като работите върху собственото си его и развивате истината, контрола и справедливия вътрешен диалог, вие индивидуализирате духа във вас чрез процеса на наблюдение. Ако работите върху себе си, напредъкът, който правите, се излъчва невидимо към другите, помагайки им и им вдъхвайки смелост, което също подобрява глобалната картина. В края на краищата вашето его е част от егото на света и докато го контролирате, вие намалявате цялостното влияние на егото на света, като същевременно разширявате присъствието на истината на нашата планета.
Стюарт Уайлд
Толкова много от миналото е капсулирано в коефициентите и краищата. Повечето от нас изхвърлят повече информация за себе си, отколкото някога сме се погрижили да запазим. Нашите спомени за миналото не са просто изкривени от погрешното ни възприятие на запомнени събития, но са изкривени от забравените. Споменът е като две звезди в орбита, едната видима, едната тъмна, траекторията на това, което е очевидно, е завинаги засегната от гравитацията на това, което е скрито.
Сю Графтън
В края на краищата, ако изобщо няма какво да се знае за Луната, тя ще изглежда по-красива, по-привлекателна и по-загадъчна.
Тадеуш Конвицки
В края на краищата, извинението, принудено преди ораторът да е готов да го изкаже, със сигурност е по-обидно, отколкото никакво извинение.
Тамара Лий
Не знам, кой е измислим термина "магически реализъм", но на мен ми харесва. Той говори за разширено виждане на света. В края на краищата ние живеем в епоха, когато в нас е вкопчена мисълта, че светът е такъв, и никакъв друг. От екрана на телевизора ни твърдят: "Ето какъв е". Но светът - това са милион възможности.
Тери Гилиъм
В края на краищата, какво беше животът на възрастните, освен един момент на слабост, натрупан върху друг? Повечето хора просто се наредиха като послушни малки деца, правейки точно това, което обществото очакваше от тях във всеки един момент, като през цялото време се преструваха, че наистина са направили някакъв избор.
Том Перота
Често съм казвал, че много по-разумна от кампанията "да направим бедността история" би била кампанията "да направим богатството история". В края на краищата богатите хора причиняват цялата вреда. Колкото по-малко пари печелите, толкова по-малко ресурси изразходвате.
Том Ходжкинсън
Живота е болест, предавана по полов път. Тя се предава от човек на човек по време на полов акт. Но в края на краищата от нея всички умират.
Антъни Маккартън
В края на краищата мъжът се ражда в света, за да служи на хората, а не да навреди.
Томас Малори
Злодеите в края на краищата трябва да разкрият своите планове - или да се похвалят, или случайно да избухнат.
Труди Канаван
В края на краищата желанията и враждебността, и просто неизказаните, съкровени, действат върху нас най-силно, давайки, като линии на магнитно поле, посока на нашите дела и постъпки.
Уве Тим
В края на краищата няма абсолютно начало на никоя история. Има само момента, в който започнете да гледате.
Уилям Ландей
Започването на нов навик или завършване на стар може да се почувства като да пуснеш въже, което се люлее на миля над земята. Така че се чувстваме неохотни да ги пуснем, в края на краищата сме оцелели досега, правейки това, което сме направили, защо да рискуваме.
Филипа Пери
Първото условие за много нещастни краища е много щастливото начало.
Хакан Гюндай
В исторически план средствата не могат да бъдат отделени от краищата.
Харолд Ласки
За всичко в края на краищата има свое място и време. Нужно е да приемате нещата такива, каквито са.
Харолд Пинтър
Роден съм в Япония и съм израснал в Япония, но това са единствените неща, които ме правят японец, израснал съм да чета книги от всички краища.
Хидео Коджима
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9