Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Краище"
Даже замъците от пясък, падат в морето, в края на краищата.
Джими Хендрикс
Харесва ми да бъда жена в мъжки свят. В края на краищата, мъжете не могат да носят рокли, но ние можем да носим панталони.
Уитни Хюстън
Ако през цялото време на човек му говорят, че е "прасе", то в края на краищата, той действително ще заквичи.
Максим Горки
Най-успешните хора в края на краищата, са тези, чиито успех се явява резултат на устойчив ръст.
Александър Бел
Колкото и добре да говориш, ако говориш твърде много, в края на краищата ще говориш глупости.
Александър Дюма — баща
Може би най-важните неща в живота са доброто легло и удобните обувки. В края на краищата прекарваме целия си живот или в леглото, или в обувките.
Марсел Ашар
Ако през цялото време мислиш: "Аз съм гений", в края на краищата ставаш гений.
Салвадор Дали
Всеки удар, нанесен от нас в гняв, в края на краищата задължително попада в нас самите.
Уилям Пен
В края на краищата, какво е лъжа? Замаскирана истина.
Джордж Байрон
Тези луди, които считат, че могат да променят света, в края на краищата го променят.
Стив Возняк
Не може да има свободен народ, потискащ други народи. Силата, която той употребява, за да гнети другия народ, в края на краищата винаги се обръща против самия него.
Фридрих Енгелс
Обмисляхме какво да изберем: да отидем на Бахамските острови или да се разведем. В края на краищата решихме, че Бахамските острови е удоволствие само за две седмици, докато добрият развод остава за цял живот.
Уди Алън
В края на краищата на човек е даден само един живот - защо да не го преживее както трябва?
Джек Лондон
Военните гробища във всички краища на света са мълчаливо свидетелство за провала на националните лидери да освещават човешкия живот.
Ицхак Рабин
Истинската красота е вътрешната, тя идва от цялото сърце, в което живее любовта. Ако я няма, даже идеалните черти на лицето не могат да скрият душевната пустота, която в края на краищата, отблъсква хората.
Кристина Агилера
В края на краищата, на днешната музикална сцена всяка група изглежда краде от други банди.
Мейнард Джеймс Кийнан
Другите хора звучат плоски за ухото ми; думите им просто висят във въздуха. Но когато майка ми каже нещо, краищата се извиват.
Огастин Бъроуз
В края на краищата, ако не се съпротивлявате на очевидно неизбежното, никога няма да разберете колко неизбежно е било неизбежното.
Тери Игълтън
Защо се срамувам да се събличам пред лекаря? В края на краищата той също е мъж като всеки друг.
Брижит Бардо
В края на краищата войници не се раждат, войници умират.
Егор Летов
...В края на краищата ... пътят трябва да води към целия свят.
Джак Керуак
Ако постоянно намираш нещо, което ти причинява болка и те кара да се чувстваш нещастна и никому ненужна, то намирането му всеки път става все по-просто и в края на краищата преставаш да забелязваш, че сама си го търсила. Самотните жени често постигат в това голямо майсторство.
Дороти Паркър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9