Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Месец" - страница 6
През 2012 година лекарите написаха достатъчно рецепти за опиоидни болкоуспокояващи, за да лекуват всеки възрастен американец денонощно за един месец.
Анна Лембке
Любовта, е подобна на слабително, трябва да се приема на всеки 3 месеца отново, за да почисти организмът от натрупаните шлаки.
Анри Мюрже
Целта на тези, които кацнаха на нос Хелес през първия ден, беше да осигурят малко село на около четири мили навътре в сушата и след това да настъпят към турските крепости точно отгоре. През следващите седем месеца британците никога няма да стигнат до това село, но ще понесат почти четвърт милион жертви, опитвайки се.
Скот Андерсън
Не се подготвяйте, направете. Не позволявайте на Съпротива да ви подтикне да губите месеци за фон, основи, планиране. Всичко това може да дойде по-късно.
Стивън Пресфийлд
Ако изчакате да видите колко пари ви остават в края на месеца, за да спестявате, отговорът може да е нула. Така че, настройте автоматичен месечен превод от вашата чекова към спестовна сметка. След като поемете този ангажимент, ще бъдете принудени да намалите разходите, за да свържете двата края.
Сузи Орман
Каквато и да е любимата ви храна, ако я ядете всеки ден в продължение на един месец, ще ви стане гадно.
Такър Макс
Това, което правим, е да й даваме нови вълнуващи модни неща всеки месец.
Тамара Мелън
Клиентът продължи много преди индустрията да реагира на това, което искаше. Тя не иска да купува неща четири месеца предварително, иска да купи нещо днес и да го носи утре. Тя се интересува по-малко от сезоните и колекциите и наистина това, което търси, е цена, качество и удобство.
Тамара Мелън
Напред се превърна в мантра преди месеци. Продължете напред физически, психологически, духовно, метафорично. Движението сякаш изпъна линиите, по които фактите и идеите се подредиха в съзнанието му. Движението поддържа ред.
Тами Хоуг
Представата за съветската държава и Червената армия е изключително дисциплинирана, но през първите четири месеца на 1945 г. техните войници бяха напълно извън контрол.
Антъни Бийвър
Нуждаем се от подходящ баланс между държавните разходи за домове за възрастни и детски градини - през последните шест месеца от живота и първите шест месеца от живота.
Томас Фрийдман
За разлика от Англия, където домашен здравен помощник се грижи всеки ден през първите две седмици и няколко пъти седмично през следващите два месеца, много нови родители в Америка нямат никого наоколо, който да ги напътства през първите дни.
Трейси Хог
На бившите зърнояди може да са необходими седмици, месеци и от време на време, за да се възстановят от обхвата на разрушителните ефекти върху здравето от бившата консумация на зърно.
Уилям Дейвис
За мен основното обучение по SEAL беше цял живот на предизвикателства, натъпкани в шест месеца.
Уилям Х. Макрейвън
Просто исках да ви пиша, за да ви кажа, че бях щастлив през тези месеци заедно, че никога не съм бил толкова щастлив и че вече знам, че никога повече няма да бъда толкова щастлив.
Филип Бесон
Като цяло моите бележки и очерци съдържат повече думи от моите романи. Предполагам, че това е една от причините да пиша сравнително бавно, нещо, което винаги ме е притеснявало предвид факта, че други автори могат да издават книга на всеки шест месеца, докато на мен обикновено са ми необходими около две години.
Франк Перети
Единият беше на шестнайсет, а другият на петнайсет години. На тази възраст човек, ако е искрен със себе си, със сигурност вярва, че няма какво да научи, защото през последните шест месеца е знаел всичко безрезервно.
Арнолд Бенет
Знаех за мъж, който беше изпратен в Държавния затвор за двадесет и пет години. През всичките тези години той винаги мислеше за дома си и брои по години, месеци и дни, времето, докато трябва да бъде свободен, и да види още веднъж семейството и приятелите си.
Хариет Тъбман
...какво по-добро време за гледане напред от първия ден на новата година. Цели безупречни дванадесет месеца, простиращи се пред нас като празна купчина хартия за писане, чакаща да бъде запълнена.
Хедър Уеб, Хейзъл Гейнър
Следвахме рецептата и настроихме таймера за осемнадесет месеца и сметнахме, че дотогава стъкленият таван щеше да се е пръснал под тежестта на всички слаби жени по света.
Чандлър Бейкър
Една добра дума може да стопли три зимни месеца.
Шон Кови
Разделих се с едно гадже и отидох във Върмонт, за да се взирам в пъпа си, а след това се случи 11 септември и прекарах дни в страх от това, което се случваше по света. Така че направих списък с всички неща, които исках да направя, и най-отгоре беше осиновяване на бебе. Девет месеца и два дни по-късно доведох дъщеря си у дома.
Шонда Раймс
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9