Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Месец" - страница 3
Привлекателността към наркотиците намаля. С изключение на истинския опиум. Ако можех да получа истински опиум, щях да го разбърквам в горещото си кафе всяка сутрин. Хората продължават да ми дават марихуана. Имам торбички в едно чекмедже. Мислех да изпушя джойнт и да гледам как Абът и Костело отиват на Марс. Планирах да направя това преди три месеца и все още не съм стигнал до това.
Ник Тошес
Планирайте внимателно напредъка си; час по час, ден по ден, месец по месец. Организираната дейност и поддържаният ентусиазъм са изворите на вашата сила.
Пол Майер
Всяка година прекарвам един месец само в плаване, но все още работя, когато съм на лодката. Никога не отделяте работата от свободното време. Лодка е като вълшебен свят, като малък остров.
Ренцо Пиано
Тя искрено каза, че бяха четиридесет и две години и пет месеца. Възможно е това да е зарадвало ангелите на небето, но не и нейната по-голяма сестра.
Саки
В Лондон ноември не е месец, а състояние на ума.
Антал Серб
Можете да работите до човек в продължение на месеци, без дори да знаете името му.
Стъдс Търкъл
Вашата цел трябва да бъде да изплатите изцяло сметките си по кредитната си карта в края на всеки месец и да отделите пари за спешните си спестявания.
Сузи Орман
Начинът да натрупате спестяванията си е като харчите по-малко всеки месец.
Сузи Орман
Ако спестявате в дългосрочен план, всъщност е добре, когато пазарът е надолу, защото колкото повече акции имате, толкова повече потенциално можете да спечелите, когато пазарите се покачат. И с течение на времето - десетилетия, не месеци - пазарите се покачват повече, отколкото падат.
Сузи Орман
Ако се притеснявате за сигурността на работата и нямате адекватен фонд за спешни случаи (в идеалния случай разходите за живот за осем месеца, скрити във федерално застрахована банка или кредитен съюз), трябва да се съсредоточите повече върху спестяването на пари, отколкото върху плащането на остатъка вашите кредитни карти.
Сузи Орман
Тези, които имат салдо по кредитна карта, трябва да се върнат към извършване на минималното плащане всеки месец, така че да имат повече пари за спестяване.
Сузи Орман
Обичам, обичам, обичам, че искаш да използваш дебитната си карта. Но за да поддържате кредитния си рейтинг солиден, все пак трябва да запазите няколко кредитни карти и да ги използвате поне веднъж на няколко месеца.
Сузи Орман
Ако в момента нямате работа и имате компютър и основно ниво на интелигентност, гарантирам, че можете да намерите страхотна работа, платена наистина добре, за по-малко от три месеца. Как? Научете се да програмирате.
Такър Макс
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Първите дванадесет месеца ние учим нашите деца да ходят и говорят, а следващите дванадесет години да - да стоят и мълчат.
Филис Дилър
Психолозите твърдят, че шеметното чувство на силна романтична любов продължава само около 18 месеца до - в най-добрия случай - три години.
Хелън Фишер
Ако създаването на обикновена колона живее на глас, тогава поддържането на ежедневен блог е живот в горната част на дробовете ви. Няколко месеца там пищях като банши.
Айлет Уолдман
Написах три романа за шест месеца, с яснота на фокус и внимание към детайлите, които никога преди не бях изпитвала. Този тип възвишена творческа енергия е характерен за повишеното и продуктивно състояние на настроението, известно като хипомания.
Айлет Уолдман
Винаги, когато се чувстваме стресирани, това е сигнал, че мозъкът ни изпомпва хормоните на стреса. Ако се поддържат в продължение на месеци и години, тези хормони могат да разрушат здравето ни и да ни направят нервна катастрофа.
Даниъл Голман
Седим в стая в продължение на месеци, опитвайки се да мислим за смешни неща.
Дейвид Уолямс
Това, което харесвам при писането на романи, е, че съм в моя собствен свят от девет месеца.
Джейн Фалън
Ако трябва да напуснете работата си след три месеца - а аз препоръчвам да останете една година, освен ако не сте напълно нещастни - тогава омаловажете краткия мандат както във вашето резюме, така и в интервюта.
Александра Левит
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща