Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Месец"
Времето няма разделения, които да отмерват как то минава, няма буря от тромпети, които да оповестяват идването на нов месец или година. Дори когато започва нов век, само ние, смъртните, бием камбани и стреляме с пистолети.
Томас Ман
Не спете много. Ако вие спите 3 часа по-малко всяка нощ в годината, то у вас ще има допълнително един и половина месеца за това, да преуспеете.
Аристотел Онасис
Даже да сте много талантливи и да полагате големи усилия, за някои резултати просто е нужно време: вие не можете да получите дете след месец, даже и да забремените девет жени.
Уорън Бъфет
Ненавиждам домашната работа! Застилаш креват, миеш съдове и след шест месеца всичко се повтаря отначало.
Джоан Ривърс
Почивката е необходима. Аз мога да направя годишният обем работа за девет месеца но не и за дванадесет.
Джон Пирпонт Морган
Най-трудно от всичко - края на месеца, особено последните тридесет дни.
Алфонс Але
Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало.
Уинстън Чърчил
Медения месец - началото на мъдростта, а началото на мъдростта - края на романа.
Хелън Роулънд
Октомври е един от най-опасните месеци в годината за игра на борсата. Останалите опасни месеци са: юли, януари, септември, април, ноември, май, март, юни, декември, август и февруари.
Марк Твен
Някои двойки преглеждат бюджета си много внимателно всеки месец. Други просто го преглеждат.
Катрин Мансфийлд
Моята жена посещаваше диетолог и за два месеца отслабна с триста долара.
Робърт Орбън
Как можеш да се довериш на същество, което всеки месец тече кръв и не умира?!
Чарлз Буковски
Ако срещнете истинската си любов, тогава тя няма да отмине от вас - нито за седмица, нито за месец, нито за година.
Габриел Гарсия Маркес
Никой не ме познаваше, докато не срещнах съпругата си Лулу. Нейната майка постоянно питаше: "Кой от двамата е Морис?" В продължение на шест месеца тя смяташе, че Лулу се среща с Бари.
Морис Гиб
Не съм попадал на някой, който да ми повлияе, но никога не знаеш. Може да се случи след година или следващият месец. Обичам просто да се отдавам на момента.
Морис Гиб
Има минути, за които можеш да отдадеш месеци и години!
Антон Чехов
Неуспехът на системата да се справи бързо се дължи на лъжата, каменната стена и отказът на Никсън да бъде чист. Така че отне 26 месеца, за да стане известна окончателната истина.
Боб Удуърд
Минавам през сериозни кризи на всеки няколко месеца, но след това имам големи върхове на вярата и креативност. Аз съм странен вид животно.
Брайън Мей
Не бих мечтал да следвам мода... как човек може да бъде различен човек на всеки три месеца?
Едит Ситуел
Можех да сложа край на войната за месец. Можех да направя Северен Виетнам да изглежда като кална локва.
Бари Голдуотър
Аз съм писател. Не можех да си позволя да взема 15 месеца почивка от писателската си кариера, за да играя детектив.
Джеймс Елрой
Знам какво да направя с папараците. Аз ще правя всяка нощ в течение на три месеца ще прекарвам с известни актриси: една нощ с Холи Бери, една със Салма Хайек, след това ще се разхождам по плажа, държейки за ръка Леонардо Ди Каприо... Така ще ги подлудя.
Джордж Клуни
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9