Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хумор" - страница 4
Хуморът е може би най-важната характеристика на човешкия ум. Далеч по-значим от разума. Всъщност разумът всъщност е много евтина стока.
Едуард де Боно
Латералното мислене е тясно свързано с прозрение, креативност и хумор. И четирите процеса имат една и съща основа. Но докато прозрението, креативността и хуморът могат само да се молят, латералното мислене е по-умишлен процес. Това е толкова категоричен начин за използване на ума като логическо мислене - но много различен начин.
Едуард де Боно
Най-смешното за някои хора е, че нямат чувство за хумор.
Ашли Брилиант
Това е като географски хумор. Просто не го разбираш, освен ако не си бил там.
Мелина Маркета
Откривам, че съм изключително непривлечен от всичко, което е без хумор. Има писане, което е напълно сериозно и не ми звучи вярно, защото често си мисля, че животът е много, много забавен. Дори и най-лошото, най-унизителното, диво разочарование в ретроспекция има елементи на мрачен хумор.
Оуен Кинг
Чувството за хумор е най-добрият индикатор, че ще се измъкнете; често това е най-добрият показател, че ще бъдете обичани. Запазете го и имате надежда.
Андрю Соломон
С риск да изглеждам нечестив, аз всъщност не мисля за себе си като за "писане на хумор". Просто докладвам за света, който наблюдавам, който често е весел.
Ричард Русо
Евреи, чернокожи - всички хора, които са мразени или са страдали, било като индивиди, или като народ - използват хумор. Това е умение за оцеляване.
Сара Силвърман
Ако някой не е на една и съща страница с мен по отношение на хумора, не мога да му дам това.
Стефан Пастис
Просто обичам да играя интересни, комплексни, сложни герои. Харесвам филми, които също имат елемент на хумор.
Стив Бушеми
Луцифер има чувство за забавление в живота; той просто обича да играе с хора. Но чувството за хумор на шоуто е това, което прави шоуто забавно, а не тъмно.
Том Елис
Хуморът е една от най-добрите съставки за оцеляване.
Аун Сан Су Чи
Трите съставки на успешен съюз между двама... хумор, отдаденост и непрестанна любов.
Бил Козби
Сигурен съм, че има хора, които преживяват трагедията без хумор, но никога не съм срещал нито един от тях. Нито би ми било особено интересно да пиша за тях, ако наистина ги срещна.
Айлет Уолдман
Това винаги ми харесваше в научната фантастика - можете да накарате света да свърши. Хуморът е моята система за многократна доставка на бойни глави.
Гари Щейнгарт
Не мисля, че комедията е непременно атака. Това е намирането на хумор в живота. Не мисля, че ако се шегувате с нещо, автоматично го унижавате.
Дейвид Уолямс
Японските филми на ужасите приемат сериозно бизнеса с плашенето. Няма опит за постмодернизъм или хумор. Те са невероятно меланхолични, със силно емоционално ядро, като същевременно остават абсолютно ужасяващи.
Джейн Голдман
Животът е огромен фарс, а предимството на притежаването на чувство за хумор е, че дава възможност на човек да се опълчи на съдбата с подигравателен смях.
Джордж Гисинг
Хуморът - изкуство на повърхността, противопоставяне на старата ирония - изкуство на дълбините и върховете.
Жил Дельоз
Понякога правя четения и хората не могат да спрат да се смеят, но чета за доста трагични неща. Мисля, че съветският хумор е отчаян хумор, доста типичен за много различни нации, за евреите, украинците и, разбира се, руснаците. Това е отчаяние - просто продължете да се смеете, докато не умрете.
Алина Бронски
Хуморът може да бъде невероятно, разкъсващо и ефективно оръжие.
Карл Хайасън
Хуморът ми винаги идва от гнева, но трябва да се уверя, че няма просто да се ядосвам и да не скоча на сапунерка.
Карл Хайасън
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9