Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хумор" - страница 2
Хумор - това е спасителният пояс на вълните на живота.
Джон Лъбък
Подобно на добре дошъл летен дъжд, хуморът може внезапно да прочисти и охлади земята, въздуха и вас.
Лангстън Хюз
Хуморът е просто трагедия, стояща в твоята глава със смъкнати панталони.
Ървин Коб
Когато продавате на човека книга, вие не му продавата 300 грама хартия, мастило и лепило - вие му продавате съвършено нов живот. Любов, и дружба, и хумор, и кораби в морето през нощта - небето и земята в една книга, истинска книга.
Кристофър Морли
В днешно време не можете да бъдете особено ефективна политическа фигура, ако не демонстрирате чувство за хумор. Хората харесват това.
Робърт Орбън
Хуморът е най-честната от емоциите. Аплодисментите за някоя реч може да са неискрени, но ако хуморът не се хареса, публиката няма да се преструва.
Робърт Орбън
Хуморът е първото, което се губи при превода.
Вирджиния Улф
Ако хората имаха повече чувство за хумор, бихме живели в съвсем друг свят.
Уди Алън
Хуморът винаги е хуморът на палача и ако е необходимо, ще научите хумор на бесилото, а животът е твърде важно нещо, за да се взема на сериозно.
Мерилин Монро
Въпреки всичко това, което виждате, въпреки дъжда и болката, продължавайте да има чувство за хумор. Вие трябва да бъдете в състояние да се усмихвате въпреки всичките глупости.
Тупак Шакур
Хумор - това е чувство за дистанция.
Бертолт Брехт
Да, аз не само умея сама да се смее себе си, но и обичам да разказвам, кога и как съм изглеждала абсурдно и смешно! Човек, умееш и обичаш понякога да се надсмее на себе си е приятен човек, такъв който не страда от раздуто самолюбие и има чувство за хумор. Това е достойно качество.
Бритни Спиърс
Хуморът винаги е бил механизъм на самозащита за мен.
Брук Шийлдс
Хуморът е сериозно нещо. Обичам да го мисля като за един от най-големите ни най-ранни природни ресурси, който трябва да бъде запазен на всяка цена.
Джеймс Търбър
Винаги ме е изненадвало колко малко внимание философите обръщат на хумора, тъй като това е по-значим процес на ума, отколкото разумът. Разумът може само да подреди възприятията, но процесът на хумор участва в промяната им.
Едуард де Боно
Не се бойте да порастнете: във всяка възраст си има своя прелест. Отминалите години не са само трудности и загуби, а преди всичко опит, мъдрост, чувство за хумор, спокоен и трезв поглед на всичко произтекло в живота.
Катрин Деньов
Никой не е казал, че си длъжен да се усмихваш, но чувството за хумор може да ти помогне да пренебрегнеш непривлекателното, да изтърпиш неприятното, да се справиш с неочакваното и да се усмихваш през целия ден.
Ан Ландърс
Отсъствието на чувство за хумор се счита за заболяване.
Максим Аверин
Не мисля, че хуморът е наложен на моята вселена; това е част от нея.
Мануел Пуиг
Много е трудно да се пише хумор.
Марк Странд
Ценя хумора, добротата и способността да разкажа добра история много повече от парите, статуса или вида кола, която някой кара.
Ребека Уелс
С помощта на въображението човек може да се представи не такъв какъвто е в действителност. А с помощта на хумора може да се смири с истинският себе си.
Саки
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9