Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Огледало" - страница 3
Бих играла, с моята главна съперница - жената в огледалото.
Серина Уилямс
Живей, за да откриваш, стига откритието да води до любов, която идва от Създателя... писането беше огледалото на живота.
Тед Декър
Мога да се гледам в огледалото и мога да се гордея.
Типи Хедрен
Вярвам в това, че някога хората действително са били малки маймуни. В крайна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата правота е особено очевидна.
Хавиер Бардем
Другите хора са просто огледала на вас. Не можете да обичате или мразите нещо в друг човек, освен ако то не отразява за вас нещо, което обичате или мразите в себе си.
Чери Картър-Скот
Аз съм блясъкът върху водата, помисли си Рин. Аз съм огледало. Аз не съм истински.
Шанън Хейл
Синтезаторът е като огледало над света, и той е също такъв по своята природа.
Вангелис
Приятелството е огледало, в което човек вижда себе си. Понякога, разговаряйки с приятел, разпознавате себе си - говорите със себе си, говорете със себе си.
Василий Гросман
Спрете да търсите чудеса навсякъде. Отидете до огледалото и му се усмихнете! Ти си най-голямото чудо в цялата Вселена...
Виталий Гиберт
Всяка връзка, която имаме в живота си - контактът ни с всеки човек, място и събитие - служи на много специална, макар и все още нереализирана цел: Те са огледала, които могат да служат, за да ни покажат неща за себе си, които могат да бъдат реализирани в никакъв случай по друг начин.
Гай Финли
И една душа, ако иска да знае себе си, трябва да погледне в собствената си душа: непознатият и врагът, ние сме го виждали в огледалото.
Георгиос Сеферис
Огледалото може да лъже, защото не ти показва отвътре.
Деми Ловато
Написано на огледалото, разкрито от парата, бяха думите, обичам те, Джейн.
Дж. Р. Уорд
След време ще видите Съдбата да ви приближава във формата на вашето собствено изображение в огледалото.
Едгар Ли Мастърс
Прав си да не срещнеш погледа ми, милорд, защото тогава виждам сърцето ти твърде ясно. Това е огледало, което запазва образа, който е отразил.
Алесандро Калиостро
Никога не съм се чувствала красива. Това идва от детството. У нас в дома нямаше огледало, така че аз никога не съм се виждала. И майка ми никога не ми е казвала: "Мила, ти си такава красавица!"
Жюлиет Бинош
Малко ме е страх от идеята за пълен фейслифт, защото, когато се погледнеш в огледалото, искаш да изглеждаш като себе си.
Карол Вордерман
Години наред мразех себе си. Покрих огледалата в къщата си. Буквално не исках да има огледало в стаята ми.
Кристина Ричи
Не е забавно да видя себе си в огледалото.
Даян Кийтън
Хората обичат да се взират в огледалото.
Пер Лагерквист
Виждам човек който остарява. Опитвам се да не се гледам прекалено много в огледалото.
Марк Уолбърг
Хората имат навика да ме гледат така, сякаш съм огледало, а не човек. Те не ме виждат, виждат собствените си похотливи мисли и след това си слагат бяла маска и ме наричат похотлива.
Мерилин Монро
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9