Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Смях" - страница 4
Смехът е катарзисен и прочистващ, че е полезен за тялото и душата, а когато е истински, е по-добър от секса.
Патриша Гафни
Смехът защитава от страха.
Роже Кайоа
Самото мисленето за твоя смях ми дава кураж...
Розамънд Лъптън
Ако трябваше да обобщя Базелския конгрес с една дума - която ще се пазя от произнасяне публично - тя би била следната: В Базел аз основах еврейската държава. Ако днес го кажа на глас, ще ми отговорят всеобщ смях. Ако не след 5 години, със сигурност след 50, всеки ще го разбере.
Теодор Херцел
За мен няма по-депресираща гледка от петгодишно дете, което се взира в екрана, без усмивка, с мишка в ръка. Освен ужасните неща, които продължителното излагане на екрани причинява на мозъците им, компютърните игри обикновено са самотни занимания и предизвикват малко смях.
Том Ходжкинсън
Чуването на смях е радост. Да предизвикам смях е гордост за мен.
Юрий Никулин
Бездетните експерти по отглеждането на деца също ме вкарват сълзи от смях в очите ми, когато казват: Обичам децата, защото са толкова честни. В ЦРУ или КГБ няма агент, който да знае как да прикрие кражбата на храна, как да фалшифицира че спи, или как да подправя подписа на родител като дете.
Бил Козби
Много харесвам Деми Ловато. Мисля, че наистина е готина, а смехът й е заразен.
Брит Робърсън
Чувства, събудени от докосването на нечия ръка, звука на музиката, миризмата на цвете, красив залез, произведение на изкуството, любов, смях, надежда и вяра - всичко това работи както върху несъзнаваното, така и върху съзнателните аспекти на себе си и те също имат физиологични последици.
Бърни С. Сийгъл
Целуни устата, която ти казва, ето, тук е светът. Тази уста. Този смях. Тези храмови кости.
Голуей Кинел
Толкова много заплитания в живота в крайна сметка са безнадеждни, че нямаме подходящ меч освен смях.
Гордън Олпорт
Винаги съм харесвал предавания, в които има смях.
Дейвид Уолямс
Смехът е добро лекарство за душата. Нашият свят отчаяно се нуждае от повече такива лекарства.
Джим Стовъл
Животът е огромен фарс, а предимството на притежаването на чувство за хумор е, че дава възможност на човек да се опълчи на съдбата с подигравателен смях.
Джордж Гисинг
Театъра е моята истинска страст! Може би, това е английска традиция, но винаги ми е било интересно да изляза на сцената, отколкото да се появя на екрана. На мен ми е нужно да виждам живи хора, да слушам тяхната реакция, смях.
Джуди Денч
Където няма жлъч и смях, няма надежда за обновление.
Дмитрий Иванович Писарев
...смехът е най-страшното оръжие: със смях можеш да убиеш всичко - даже убийството...
Евгений Замятин
Смейте се на смъртта и умрете от смях.
Жак Превер
Агресорът трябва да знае: възмездието е неизбежно, той така или иначе ще бъде унищожен. И ние като жертва на агресия, ние като мъченици ще отидем в рая, а те просто ще умрат. Защото дори няма да имат време да се покаят (смях в залата).
Владимир Путин
Смехът затихва, когато ехото не отговаря.
Жюлиен де Фалкенаре
Смехът е едно от най-силното оръжия срещу всичко отживяло.
Александър Херцен
Дай на детето любов, смях и мир, а не СПИН.
Нелсън Мандела
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9