Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Смях" - страница 3
Иска ми се винаги да изглеждам, сякаш току-що съм завършила един наистина добър смях.
Даян Лейн
Смях и любов. И двете са наркотици.
Джеймс Фрей
Смехът, подобно на любовта, има своя сила да оцелее в най-страшните неща, които животът хвърля. Освен това той го прави с шик.
Джим Бъчър
Имах божествено откровение, че смехът е светлина, а светлината беше смях, и че това е тайната на вселената.
Дона Тарт
Смехът е веселост на ума, усмивката - веселост на сърцето.
Едмон дьо Гонкур
Чакала стене, когато е гладен, при всеки глупак има достатъчно глупост за тъга, и само мъдрецът раздира със смехът си завесата на битието.
Исак Бабел
Смехът на работещите майки става най-труден, когато двойният ни живот се разкрие такъв, какъвто е: акт на жонглиране, при който топките могат да се спуснат по всяко време, неизменно върху собствената ни глава.
Алисън Пиърсън
Обичам да разсмивам хората. И аз обичам смеха.
Кевин Харт
Лицето ти е белязано с линии на живота, поставени там от любов и смях, страдание и сълзи. Красиво е.
Линси Сандс
Хората приемат всичко толкова сериозно, че това наистина се превръща в голяма тежест за тях. Учете се как да се смеете повече. За мен смехът е толкова свещен, колкото и молитвата.
Ошо
Смехът отваря сърцето и успокоява душата. Човек никога не трябва да приема живота толкова сериозно, че да забрави да се посмее на себе си.
Робин Шарма
В лекосмисления смях на глупостта мъдростта чува половината от своите аплодисменти.
Джордж Елиът
Смехът е най-отличителният емоционален израз на човека.
Маргарет Мийд
Вярвам в силата на смеха. И мисля, че вие лесно можете да обезоръжите хората, ако ви се отдаде да ги разсмеете.
Мерил Стрийп
Разбрах защо хората се смеят. Те се смеят понеже им е болно и смехът е единственото, което може да заглуши тяхната болка.
Робърт Хайнлайн
Британците са превърнали чувството си за хумор в национална добродетел. Странно е, защото през по-голямата част от историята хуморът е смятан за евтин, а смехът е нещо за по-нисши класове. Но британските аристократи изобщо не се интересуваха какво мислят хората за тях, така че направиха хумора приемлив.
Тиодор Зелдин
За смях и сълзи разрешение не се иска.
Константин Мелихан
Смехът е транквилизатор без странични ефекти.
Арнълд Хенри Гласоу
Мисля, че Бог ни даде смях като балсам за измиване на раните от собствените ни гафове, като шина за поправяне на костите, които чупим в нашата прибързаност или суета.
Марк Бюканан
Момчетата бяха научили, че смехът възпира безпокойство. Това изчисти мистерията. Ако можехте да се посмеете на нещо, то изтривате значението му.
Мери Астор
Имам голямо желание да накарам хората да се усмихват - да не се смеят. Смехът е твърде агресивен. Хората оголват зъби.
Мюриъл Спарк
Често чрез смеха, видим за света, сълзите текат невидими за света.
Николай Гогол
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9