Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Елемент" - страница 9
Природата е лаборатория, в която металите и елементите непрекъснато се променят. Правенето на злато е лесно нещо, правенето на перли, рубини и диаманти е още по-лесно.
Едуард Булвер-Литън
Характерът е сложна взаимосвързаност на много елементи, причинени от гени, външен вид, възпитание, социален статус, начин на мислене, отношение към света и различни други фактори.
Елдар Рязанов
Само любовта активира чувствата, в които се крие силата на всеки един от петте елемента.
Ернст Мулдашев
Усещането за духовно измерение в живота е абсолютно важно и религиозните общности също са важни. Въпросът за вярата в набор от изказвания за вероизповедание е много по-малко важен, защото осъзнавам, че християнското движение процъфтява и тогава, а сега може и върху други елементи на традицията.
Илейн Пейджълс
За съжаление Флорида е мека за елемента на срамежливостта и очевидно няма правила за видовете реклами, които може да направи адвокат.
Карл Хайасън
Но трябва да внимаваме да не изпаднем в грешката на онези, които, заслепени от разгневен материализъм, вярват, че един много важен и необходим елемент е достатъчен за това. Лесно, но абсурдно е да забравим, че не капиталите правят мъжете, а мъжете правят капиталите.
Карло М. Чипола
Хакването използва контроли за сигурност или в технически, физически или човешки елемент.
Кевин Митник
Моето послание днес е основно същото... Обикновено обикалям и говоря за заплахата от човешкия елемент, особено за социалното инженерство.
Кевин Митник
Да се изразяваш свободно включва повече от просто говорене на езика правилно. Тя включва наклон, глас, поза, жестове и облекло. Всички тези елементи допринасят за личното изражение на индивида. Те са елементите на стила.
Кейт Бетс
Подходящата роля на хуманистите не е да привличат вниманието на "човешките ценности" на техници, които иначе се занимават с чисто инструментален подход към своето призвание, а да изискват възстановяване на практическия или морален елемент в призванията, които са се изродили в техники.
Кристофър Лаш
След като скочите напред, вие сте уязвими; вие предавате всички елементи на изненада и ставате пленник на собственото си темпо.
Кристофър Макдугъл
На хората им се струва само, че са мъдри и благоразумни - струва си да ги наблюдавате внимателно, тъй като в тях се отварят скритите елементи.
Лариса Соболева
Русия е самобитна страна, органически съединяваща в себе си елементите на Изтока и Запада.
Лев Гумильов
Най-добрите неща - когато наистина чувствам, че общувам, и когато наистина чувствам, че хората го разбират - са прости и ясни рецепти. Мисля, че простото е най-трудно за постигане, защото нямате всички тези елементи, зад които да се криете.
Лидия Матичио Бастианич
Мисля, че хората го правят твърде систематично по някакъв начин, като че ли е химична формула. Храната не е такава; храната е много прощаваща. Свързването и създаването с много хранителни елементи може да бъде забавно и вълнуващо.
Лидия Матичио Бастианич
Винаги казвам на хората, че не е много добре да се поставят водни елементи в спалнята - дори картини на езера и реки - защото това може да доведе до загуби, особено до финансови загуби. Понякога това води и до загуба на връзка.
Лилиан Ту
Въпреки че не е изобразено в картата на смъртта, нашето орфическо яйце, увито в змия - латентното семе на живота, което за първи път видяхме в картата на Мага, чиито елементи бяха омъжени в Любовниците и което след това беше оплодено от Отшелника... сега навлиза в последния етап на развитие, преди да се излюпи в нов живот.
Лон Майло Дюкет
Започваме да се бием. Вятърът и аз. Рогата заключени. Да се борим помежду си с елементи.
Лора Докрил
Мен все по-малко ме интересуват експерименти със звука и електронна музика. Аз ценя тази музика, която е физически създадена от човек. Тази, в която има елемент от физически труд или физическо страдание.
Майкъл Джира
Поезията е висш род изкуство. Всяко друго изкуство е повече или по-малко стеснено и ограничено в своята творческа дейност от този материал, чрез който то се проявява. Поезията се изразява в свободното творческо слово, което е и звук, и картина, и определена ясно изговорена представа. Затова поезията включва в себе си всички елементи на другите изкуства.
Висарион Белински
Да кажеш, че човек е създаден от определени химични елементи е задоволително само онзи, който смята да го използа като тор.
Херман Мюлер
В Африка също има къщички като на Баба Яга... Къщичката е един малък елемент или ако искате - нюанс от екологичната инфраструктура.
Долорес Арсенова
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
9
(Текуща)