Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ефект" - страница 4
Добра или зла е човешката природа? Никой икономист не може да се захване с професията си, без да обмисли този въпрос, и въпреки това всички те изглежда. И изглежда, че всички те смятат, че човешката природа е в основата си добра, иначе няма да бъдат изненадани от ефектите от дерегулацията.
Джейн Смайли
Надеждата може да си представим като ефект на домино, верижна реакция, всяко увеличаване, което прави следващото увеличение по-осъществимо... Има моменти на страх и съмнение, които могат да го издушат.
Джеръм Групман
Танцът има трансформационен ефект върху телесните травми.
Ева Енслър
Всяко малко действие създава ефект: всички сме взаимосвързани.
Йехуда Бърт
Със сигурност това е един от предвидените ефекти на тероризма, буквално да зашемети морала ни, да взриви сила и воля заедно със сградите, а реакцията е трудно да се противодейства.
Каролин Нап
Радиото беше подобрение на телеграфа, но нямаше същия експоненциален, преобразуващ ефект.
Алисън Гопник
Това, което някой прави или не прави, няма никакъв ефект върху мен и какво правя.
Конър Макгрегър
Целият труд е насочен към постигане на някакъв ефект.
Алфред Маршал
Когато докторите ми предписаха друго лекарство, ме предупредиха, че има страничен ефект: твърде ярки и безумни сънища. Но, в интерес на истината, аз не открих разлика.
Майкъл Фокс
Цялото така наречено заместване на вноса не е просто преместване на производството в Русия, това е просто съвсем различно ниво на технология и в този смисъл това е елемент на развитие. Същото нещо, например, скоро ще завършим работата по двигатели за кораби на ВМС. Това има енергиен ефект за гражданското производство.
Владимир Путин
Трудно е да се видят страхотните танцови ефекти, както се случват, да се видят точно, да се уловят бързо в паметта. Още по-трудно е да ги вербализирате за критична дискусия. Конкретната същност на едно представление, неговият човешки размах на артикулиран ритъм в пространството и във времето няма конкретна терминология, с която да го опише.
Марта Греъм
Потенциалът на всяка технология винаги се разсейва от участието на нейните потребители в своите предшественици... Компютърът все още служи главно за поддържане на прекомпютърни ефекти.
Маршал Маклуън
Когато красотата ни заобикаля от всички страни, тя губи способността да докосва сърцето и само отсъствието му може да доведе до някакъв емоционален ефект.
Артър Кларк
Цялата основа на моята работа е да анализирам това, което правя и да изградя някаква интелектуална рамка. Единственият възможен ефект, който човек може да окаже върху света, е чрез непопулярни идеи. Те са единствената диверсия.
Вивиан Уестууд
Красивият образ днес не означава нищо. Заслужава си. Всъщност почти сякаш има обратен ефект, защото вие сте точно като всичко останало там.
Вим Вендерс
Колкото по-умело е изпълняването на фалшиви приветствия, толкова по-приятен е ефектът върху публиката и върху тази частна публика, на която човек дължи още повече.
Джудит Мартин
Водете си дневник на ентусиазма и на ефектите от неговото въздействие.
Наполеон Хил
Какъв ефект на перспективата! Един човек ми закрива целия свят.
Станислав Йежи Лец
Капацитетът на човека за самозаблуда е безграничен и ефектите от вярата са непосилни.
Майкъл Шърмър
Не е преувеличено да се каже, че всяко човешко същество е хипнотизирано до известна степен или от идеи, които е приел безкритично от другите, или от идеи, които е повторил на себе си или се е убедил, че са верни. Тези негативни идеи имат абсолютно същия ефект върху нашето поведение като негативните идеи, имплантирани в ума на хипнотизиран субект от професионален хипнотизатор.
Максуел Малц
Болката няма ефект, освен да открадне част от времето ми.
Маргарет Фулър
Тоалетната може не само да се промива с гореща вода и да загрява седалката, но и да пуска музика и да възпроизвежда цяла гама от звукови ефекти: шум на морето, шум на дъжд, плисък на вода с различна сила и налягане, птичи песни, вятър в короните на дърветата, буря на брега, освен това той предложи пълна колекция от концерти за цигулка на Моцарт.
Марион Пошман
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9