Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Щат" - страница 9
Притеснителното е липсата на анализ и размисъл. Вземете думата "тероризъм". Сега се превърна в синоним на антиамериканизъм, който от своя страна стана синоним на критичност към Съединените щати, което от своя страна стана синоним на това, че не е патриотичен. Това е неприемлива поредица от уравнения.
Едуард Саид
Повечето араби и мюсюлмани смятат, че Съединените щати не обръщат особено внимание на техните желания. Те смятат, че той е провеждал политиката си заради себе си, а не според много от принципите, които твърди, че са нейни - демокрация, самоопределение, свобода на словото, свобода на събранията, международно право.
Едуард Саид
Живеещи в четири парка в щата Асам. Преди сто години в Африка популацията на черни носорози се приближи до милион; оттогава тя е намалена до около пет хиляди животни.
Елизабет Колбърт
Много хора се фокусират върху изменението на климата като определящо предизвикателство на нашето време. Много хора смятат, че това не е проблем, поне в Съединените щати.
Кас Сънстейн
Говорих с Барак Обама за Междузвездни войни наскоро в Овалния кабинет и той определено е фен. Член 2, раздел 1 от Конституцията създава привилегия на изпълнителната власт, а що се отнася до правителствената регулация и информационната политика, така и за Междузвездни войни, няма да разкривам дискусии насаме с президента на Съединените щати.
Кас Сънстейн
Не познавам възможностите на нашите врагове. Но открих, че е доста лесно да заобиколя сигурността в определени телефонни компании в Съединените щати. Така че, ако едно любознателно дете може да го направи, защо да не го направи кибертерорист?
Кевин Митник
Някои правителства избират да си сътрудничат със Съединените щати по разузнаване, правоприлагане или военни въпроси. Сътрудничеството е двупосочна улица. Споделяме разузнавателни данни, които са помогнали за защитата на европейските държави от нападения, като са помогнали за спасяването на европейския живот.
Кондолиза Райс
Това, което Съединените щати направиха, е да бъдат отворени за хората, които бягат от тиранията, които бягат от опасността, но ние го направихме по много внимателен начин, който работи за нас.
Кондолиза Райс
Това, което няма да чакаме, е конкретната връзка на тероризма, оръжията за масово унищожение, които са екстремизъм, и технологията, за да се обединят по начин, който е вреден за Съединените щати.
Кондолиза Райс
Откривам, че по-голямата част от държавните служители от целия политически спектър идват, защото вярват в Съединените щати и искат да променят света.
Кондолиза Райс
Съединените щати се ангажират да помогнат на Ирак да се възстанови от конфликта, но Ирак няма да се нуждае от постоянна помощ.
Кондолиза Райс
Съединените щати ще се противопоставят активно на политиките на този ирански режим и в същото време ще работим в подкрепа на стремежите на иранския народ за свобода в собствената си страна.
Кондолиза Райс
Смятам за странно, че изведнъж хората вярват, че Съединените щати са тази ислямофобска държава. Мисля, че това е най-толерантната държава в света.
Кондолиза Райс
- Нещото, което всъщност ме вълнува най-много от това, е, че просто си мисля, че това е най-великото приключение, което мога да си представя. Това е най-вълнуващото нещо – не можех да измисля нищо по-вълнуващо, по-забавно, по-вдъхновяващо за бъдещето от това да имам база на Марс, - каза той веднъж. - Би било невероятно трудно и вероятно много хора ще загинат и ужасни и страхотни неща ще се случат по пътя, точно както се случи при формирането на Съединените щати.
Крисчън Девънпорт
Една демонстрация на екстремисти, не повече от демонстрация на Ку Клукс Клан в Съединените щати, не отразява непременно това, което чувства останалата част от страната.
Леон Панета
Съединените щати, и президентът каза това ясно, не искат Иран да разработи ядрено оръжие. Това е червена линия за нас. И това е червена линия очевидно за израелците, така че тук споделяме обща цел.
Леон Панета
Искам отново да потвърдя позицията на Съединените щати, че по отношение на Иран, ние няма да позволим на Иран да разработи ядрено оръжие, точка. Ние няма да им позволим да разработят ядрено оръжие и ще приложим всички възможности, за да гарантираме, че това няма да се случи... Съединените щати стоят твърдо с Израел и ние имаме солиден ангажимент към сигурността на Израел и за сигурността на своите граждани.
Леон Панета
Искам вие и народът на Израел да знаете няколко неща, които не са се променили и няма да се променят. Съединените щати стоят твърдо с Израел и ние имаме солиден ангажимент към сигурността на Израел и сигурността на неговите граждани.
Леон Панета
Реалността е, че военните на Съединените щати сами по себе си не могат да бъдат всичко за всички нации. Ще изострим прилагането на нашите ресурси, ще разположим по-добре силите си в света и ще споделяме бремето си все по-ефективно с нашите партньори. И честно казано, всички наши съюзници трябва да направят същото.
Леон Панета
Най-важното, което можем да направим, е да преследваме нарушителите, да се справим с тези, които са нарушили закона и са извършили това престъпление. И ако можем да направим това, тогава можем да започнем да се занимаваме с този проблем и да изпратим сигнал, че това не е проблем, който ще игнорираме в армията на Съединените щати.
Леон Панета
Мисля, че най-добрият ми съвет би бил да отделя Доналд Тръмп, президент на Съединените щати, от разследването, което се провежда от ФБР. Искам да кажа, че има какво да се каже, честно казано, за необходимостта от назначаване на независим прокурор, защото американският народ има право да има пълен преглед на случилото се в резултат на това, което руснаците направиха по време на нашите избори.
Леон Панета
Аз съм идеалният пример, че ако дадеш шанс на някого, особено тук, в Съединените щати, човек може да намери пътя.
Лидия Матичио Бастианич
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
9
(Текуща)