Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Щат" - страница 8
Русия наистина е нещо като нищо, що се отнася до това - икономиката е с размерите на щата Ню Йорк. Техният военен бюджет е 5 процента от военния бюджет на САЩ. Дори не бива да мислим за Русия, освен за факта, че те някак си забиват носа във всякаква ужасна дейност по целия свят.
Бил Браудър
Никога в живота ми не е имало имената на Съединените щати и политическата несигурност в едно и също изречение.
Бил Браудър
Съединените щати се считат за пуритански общество от много западни държави. Например, те не могат да повярват, че се караме с държавни служители като генерал Дейвид Петреъс, защото той имаше любовница. Във Франция, ако един могъщ мъж няма любовница, той се смята за страхливец.
Бил О'Райли
Докато Путин очакваше лоша реакция от Съединените щати, той нямаше представа какво гнездо на стършели е развихрил в собствената си страна. Човек може да критикува руснаците за много неща, но любовта им към децата не е едно от тях. Русия е една от единствените държави в света, където можете да заведете крещящо дете в изискан ресторант и никой няма да ви хвърли втори поглед. Руснаците просто обожават децата.
Бил Браудър
Способността да се придвижваш нагоре по стълбата беше точно образът, а може би и реалността на Съединените щати през деветнадесети век и може би по-голямата част от двадесетия.
Бранко Миланович
Когато гледам действията на президентската администрация на Съединените Американски Щати, в мен възниква усещането, че те просто игнорират реалноста.
Винт Сърф
Склонността и умението за броене на пари са отличителен белег за хората на Съединените щати.
Всеволод Овчинников
В Съединените щати и само в малко по-малка степен във всички останали богати и икономически прогресиращи западни държави през всички времена общественият дебат е доминиран от привържениците на "свободната" икономика.
Гунар Мюрдал
Аз съм един от най-обичаните психолози в Съединените щати, но съм може би и най-мразеният.
Албърт Елис
В Съединените щати има два вида големи компании. Има такива, които са били хакнати от китайците, и такива, които не знаят, че са били хакнати от китайците.
Джеймс Коми
Въпреки че отделните щати носят основна отговорност за провеждането на честни и безпристрастни избори, ФБР се включва, когато са засегнати първостепенни федерални интереси или се стигне до изборни злоупотреби.
Джеймс Коми
Ако не сте забелязали, правителството на Съединените щати е най-големият производител на оръжие в света.
Джеймс Лий Бърк
От няколко индиански племена, обитаващи околностите на езерото Ери, ние купихме земя при условия, много изгодни за Съединените Щати и, както ние предполагаме, не по-малко изгодни за тези племена.
Джеймс Мънро
Аз съм нещо като американец, нещо като италианец. Когато съм в Италия, се чувствам твърде американец, а когато съм в щатите, се чувствам твърде италианец.
Джена Еванс Уелч
Синдикатите всъщност изградиха средната класа. И ето какво направи това. Това изгради Съединените американски щати, каквито ги познаваме.
Джо Байдън
Има два пъти по-голяма вероятност да бъдете ударени от мълния, отколкото наоколо да бъдете засегнати от терористично събитие в Съединените щати.
Джо Байдън
Чаках повече от 40 години, за да дойда в Кипър и той не ме разочарова – родното място на Афродита, кръстопътя на цивилизацията и, мога да добавя, истински стратегически партньор на Съединените американски щати.
Джо Байдън
Ислямска държава не е екзистенциална заплаха за нещо, което се случва на някого в Съединените американски щати. Това е сериозен проблем в чужбина, но е объркващ и плашещ.
Джо Байдън
Съединените американски щати нямат приятели; има интереси.
Джон Фостър Дълес
Освен състезанията, аз просто обичам изкуството да бягам, да замислям нови идеи като 50-те маратона в 50 щати за 50 дни. Това е най-добрият израз на това, което обичам да правя, което се бяга, пътува и виждам тази велика страна.
Дийн Карнасис
Днес Съединените щати имат най-високото население в затворите в света, над 2,1 милиона души. ... Заключваме хората със скорост, която е седем до десет пъти по-висока от тази на всяка друга демокрация.
Ева Енслър
Когато не съм в Щатите, скучая за три неща: енергията на Ню Йорк, залезите в Калифорния и горите в Колорадо.
Александър Скарсгард
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
(Текуща)
9